Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Spojka e46
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi je mozne aby mi pri 90tis najetych kilometrech odesla spojka u 330i? Resp. zda se mi ze funguje v poho, pedal zabira az od pulky, ale kdyz ji dam trosku napit, pripadne pri popojizdeni v kolonach tak v aute neco smrdi, pripada mi to fakt jak spojka, ale do mechanika mam daleko:) Na aute je dodelavane tazne a je privezene z italie - tak je dost pravdepodobne ze s tim nekdo tahal neco.. Nebo co by to mohlo byt jineho? Thx..
A nepotocil jsi to nekde pri najizdeni do kopce nebo na rampu? Se to lehce pripali, kdyz neni cit ... respektive je to uplne klidne mozne, ze je po 90 tis. v haji spojka...ja ji meli v 70 tis., ale nesetril jsem ji a podle mechose nebyla nijak dorasovana, ale po vymene nastalo citelne zlepseni.Martyn píše:Chlapi je mozne aby mi pri 90tis najetych kilometrech odesla spojka u 330i? Resp. zda se mi ze funguje v poho, pedal zabira az od pulky, ale kdyz ji dam trosku napit, pripadne pri popojizdeni v kolonach tak v aute neco smrdi, pripada mi to fakt jak spojka, ale do mechanika mam daleko:) Na aute je dodelavane tazne a je privezene z italie - tak je dost pravdepodobne ze s tim nekdo tahal neco.. Nebo co by to mohlo byt jineho? Thx..
-
- Kontaktovat uživatele:
Yngwie píše:A nepotocil jsi to nekde pri najizdeni do kopce nebo na rampu? Se to lehce pripali, kdyz neni cit ... respektive je to uplne klidne mozne, ze je po 90 tis. v haji spojka...ja ji meli v 70 tis., ale nesetril jsem ji a podle mechose nebyla nijak dorasovana, ale po vymene nastalo citelne zlepseni.Martyn píše:Chlapi je mozne aby mi pri 90tis najetych kilometrech odesla spojka u 330i? Resp. zda se mi ze funguje v poho, pedal zabira az od pulky, ale kdyz ji dam trosku napit, pripadne pri popojizdeni v kolonach tak v aute neco smrdi, pripada mi to fakt jak spojka, ale do mechanika mam daleko:) Na aute je dodelavane tazne a je privezene z italie - tak je dost pravdepodobne ze s tim nekdo tahal neco.. Nebo co by to mohlo byt jineho? Thx..

No zacalo to delat kdyz jsem zacouvaval do dost prudkeho podmoceneho kopecka, vyjel jsem tam tak napoctvrte s vetsim rozjezdem, nechtel jsem to rozorat tak jsem nechal zaplej protiprokluz kterej dost casto "ubiral plyn" - takze mi vzdy v puli kopecka spadly otacky..
Na mokru na trave s ASC se ti nemohlo urcite kourit od kol... spise ti horela spojkaxboy píše:Fakt nevím z čeho se kouřilo, jestli to byla spojka nebo ne.
Myslel jsem že to bylo z kol kvuli ASC, nevím jestli je to vůbec možný.
Každopádně se mi to stalo, když jsem se snažil vyškrábat po mokrý trávě a spojku jsem nijak extra netrápil.
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak to se nam stalo to same:o) taky jsem se skrabal po mokry trave do kopce.. Tusim ze se z toho taky zakourilo.. To bylo poprve, od te doby to zasmradlo 2x-3x - bud po strelbe nebo po loudani v zacpach.. Jako zda se mi ze fachci normos, ale trosku me to znepokojuje, nechci aby me to nekde nechalo jako kamose s Isem..xboy píše:Fakt nevím z čeho se kouřilo, jestli to byla spojka nebo ne.
Myslel jsem že to bylo z kol kvuli ASC, nevím jestli je to vůbec možný.
Každopádně se mi to stalo, když jsem se snažil vyškrábat po mokrý trávě a spojku jsem nijak extra netrápil.
Butchi super, beru na vedomi

stejnej problem necelejch 90 tis km,šestivalec,po roce 3x zasmrdela pri ne vubec drastickem rozjezdu ale pohrati si se spoj.pedalemMartyn píše:Chlapi je mozne aby mi pri 90tis najetych kilometrech odesla spojka u 330i? Resp. zda se mi ze funguje v poho, pedal zabira az od pulky, ale kdyz ji dam trosku napit, pripadne pri popojizdeni v kolonach tak v aute neco smrdi, pripada mi to fakt jak spojka, ale do mechanika mam daleko:) Na aute je dodelavane tazne a je privezene z italie - tak je dost pravdepodobne ze s tim nekdo tahal neco.. Nebo co by to mohlo byt jineho? Thx..