Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Spojka e46
-
- Kontaktovat uživatele:
Chlapi je mozne aby mi pri 90tis najetych kilometrech odesla spojka u 330i? Resp. zda se mi ze funguje v poho, pedal zabira az od pulky, ale kdyz ji dam trosku napit, pripadne pri popojizdeni v kolonach tak v aute neco smrdi, pripada mi to fakt jak spojka, ale do mechanika mam daleko:) Na aute je dodelavane tazne a je privezene z italie - tak je dost pravdepodobne ze s tim nekdo tahal neco.. Nebo co by to mohlo byt jineho? Thx..
Martyn píše:Chlapi je mozne aby mi pri 90tis najetych kilometrech odesla spojka u 330i? Resp. zda se mi ze funguje v poho, pedal zabira az od pulky, ale kdyz ji dam trosku napit, pripadne pri popojizdeni v kolonach tak v aute neco smrdi, pripada mi to fakt jak spojka, ale do mechanika mam daleko:) Na aute je dodelavane tazne a je privezene z italie - tak je dost pravdepodobne ze s tim nekdo tahal neco.. Nebo co by to mohlo byt jineho? Thx..
A nepotocil jsi to nekde pri najizdeni do kopce nebo na rampu? Se to lehce pripali, kdyz neni cit ... respektive je to uplne klidne mozne, ze je po 90 tis. v haji spojka...ja ji meli v 70 tis., ale nesetril jsem ji a podle mechose nebyla nijak dorasovana, ale po vymene nastalo citelne zlepseni.
-
- Kontaktovat uživatele:
Yngwie píše:Martyn píše:Chlapi je mozne aby mi pri 90tis najetych kilometrech odesla spojka u 330i? Resp. zda se mi ze funguje v poho, pedal zabira az od pulky, ale kdyz ji dam trosku napit, pripadne pri popojizdeni v kolonach tak v aute neco smrdi, pripada mi to fakt jak spojka, ale do mechanika mam daleko:) Na aute je dodelavane tazne a je privezene z italie - tak je dost pravdepodobne ze s tim nekdo tahal neco.. Nebo co by to mohlo byt jineho? Thx..
A nepotocil jsi to nekde pri najizdeni do kopce nebo na rampu? Se to lehce pripali, kdyz neni cit ... respektive je to uplne klidne mozne, ze je po 90 tis. v haji spojka...ja ji meli v 70 tis., ale nesetril jsem ji a podle mechose nebyla nijak dorasovana, ale po vymene nastalo citelne zlepseni.

No zacalo to delat kdyz jsem zacouvaval do dost prudkeho podmoceneho kopecka, vyjel jsem tam tak napoctvrte s vetsim rozjezdem, nechtel jsem to rozorat tak jsem nechal zaplej protiprokluz kterej dost casto "ubiral plyn" - takze mi vzdy v puli kopecka spadly otacky..
xboy píše:Fakt nevím z čeho se kouřilo, jestli to byla spojka nebo ne.
Myslel jsem že to bylo z kol kvuli ASC, nevím jestli je to vůbec možný.
Každopádně se mi to stalo, když jsem se snažil vyškrábat po mokrý trávě a spojku jsem nijak extra netrápil.
Na mokru na trave s ASC se ti nemohlo urcite kourit od kol... spise ti horela spojka
-
- Kontaktovat uživatele:
xboy píše:Fakt nevím z čeho se kouřilo, jestli to byla spojka nebo ne.
Myslel jsem že to bylo z kol kvuli ASC, nevím jestli je to vůbec možný.
Každopádně se mi to stalo, když jsem se snažil vyškrábat po mokrý trávě a spojku jsem nijak extra netrápil.
Tak to se nam stalo to same:o) taky jsem se skrabal po mokry trave do kopce.. Tusim ze se z toho taky zakourilo.. To bylo poprve, od te doby to zasmradlo 2x-3x - bud po strelbe nebo po loudani v zacpach.. Jako zda se mi ze fachci normos, ale trosku me to znepokojuje, nechci aby me to nekde nechalo jako kamose s Isem..
Butchi super, beru na vedomi

Martyn píše:Chlapi je mozne aby mi pri 90tis najetych kilometrech odesla spojka u 330i? Resp. zda se mi ze funguje v poho, pedal zabira az od pulky, ale kdyz ji dam trosku napit, pripadne pri popojizdeni v kolonach tak v aute neco smrdi, pripada mi to fakt jak spojka, ale do mechanika mam daleko:) Na aute je dodelavane tazne a je privezene z italie - tak je dost pravdepodobne ze s tim nekdo tahal neco.. Nebo co by to mohlo byt jineho? Thx..
stejnej problem necelejch 90 tis km,šestivalec,po roce 3x zasmrdela pri ne vubec drastickem rozjezdu ale pohrati si se spoj.pedalem