Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
pylový filtr
-
- Kontaktovat uživatele:
potřeboval bych poradit, pustil sem se do hledání toho filtru od kastlíku spolujezdce, ale nedaří se mi vymontovat celý kastlík , ten dekl zespodu byl bez problemu ale po vyšroubování všechn šroubů vypadá kastlík jako by byl pořád nějak zacvklej, neni tam nějakej fígl jak to vyndal nebo nějaká kravina na kterej to tam drží ?
Je tam jenom několik šroubků, nezapomněl jsi na ty v mřížkách výdechů ventilace? Nejsou moc vidět...stolz píše:potřeboval bych poradit, pustil sem se do hledání toho filtru od kastlíku spolujezdce, ale nedaří se mi vymontovat celý kastlík , ten dekl zespodu byl bez problemu ale po vyšroubování všechn šroubů vypadá kastlík jako by byl pořád nějak zacvklej, neni tam nějakej fígl jak to vyndal nebo nějaká kravina na kterej to tam drží ?
-
- Kontaktovat uživatele:
JIP píše:Je tam jenom několik šroubků, nezapomněl jsi na ty v mřížkách výdechů ventilace? Nejsou moc vidět...stolz píše:potřeboval bych poradit, pustil sem se do hledání toho filtru od kastlíku spolujezdce, ale nedaří se mi vymontovat celý kastlík , ten dekl zespodu byl bez problemu ale po vyšroubování všechn šroubů vypadá kastlík jako by byl pořád nějak zacvklej, neni tam nějakej fígl jak to vyndal nebo nějaká kravina na kterej to tam drží ?
tak na ty jsem přesně zapomněl, díky moc , ale stejně když sem vydal ty výdechy tak tam ten kastlík ještě drží, jediný co by to mohlo bejt je jeden šroub nad světýlkem kastlíku a ted jak vyndat to světýlko, nechci tam nic zničit tak jakou silou to tam můžu všechno brát a jestli to ten šroub opravdu drží ?
oprava, tak už to táta prej vyndal, stejně díky moc

stolz píše:tak na ty jsem přesně zapomněl, díky moc , ale stejně když sem vydal ty výdechy tak tam ten kastlík ještě drží, jediný co by to mohlo bejt je jeden šroub nad světýlkem kastlíku a ted jak vyndat to světýlko, nechci tam nic zničit tak jakou silou to tam můžu všechno brát a jestli to ten šroub opravdu drží ?
no jasny, tak vpoho, ale jinak pro ostatni, nad svetylkem v kasliku je sroub na desitku klic a svetylko se vyloupne pres takovou hranku co tam je videt a vysune se k motoru
vlevo je matal
a vpravo Killca 

Killca píše:stolz píše:tak na ty jsem přesně zapomněl, díky moc , ale stejně když sem vydal ty výdechy tak tam ten kastlík ještě drží, jediný co by to mohlo bejt je jeden šroub nad světýlkem kastlíku a ted jak vyndat to světýlko, nechci tam nic zničit tak jakou silou to tam můžu všechno brát a jestli to ten šroub opravdu drží ?
no jasny, tak vpoho, ale jinak pro ostatni, nad svetylkem v kasliku je sroub na desitku klic a svetylko se vyloupne pres takovou hranku co tam je videt a vysune se k motoru
Tak tak ... mají ten kastlík přihelfovaný jako by byl ze zlata

Koukal jsem na ten Elit a těch filtrů je tam docela víc jako .. se liší pouze výrobcem ? je tam třeba normální nějakej .. pak dražší uhlíkovej apod. Jaký mám vybrat?
Jsem si přeložil v googlu jeden navod a celkem jsem se u toho zasmál .. no posuďte sami http://translate.google.cz/translate?u= ... s&ie=UTF-8

Jsem si přeložil v googlu jeden navod a celkem jsem se u toho zasmál .. no posuďte sami http://translate.google.cz/translate?u= ... s&ie=UTF-8