Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

pylový filtr

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
44vp

#21 Příspěvek od 44vp »

Máš pravdu. No pěkný ceny..... Koukal sem že do cabria zrovna 1700,-.... Sakra
44vp

#22 Příspěvek od 44vp »

tak sem koukal na bmw stranky a origo stoji 34e..
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od Maikl »

Maikl
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od Maikl »

Obrázek
Obrázek
Obrázek
slava6

#25 Příspěvek od slava6 »

Pokud jsi tam žádný filtr nenašel tak tam žádný není, protože ho už někdo vyndal před tebou. Ten filtr je nasazen z obou stran na ventilátoru, okolo ventilátoru je drážka do které krásně zapadne.
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Maikl »

ten TOPIC je 2 roky starej :D
Jiri

#27 Příspěvek od Jiri »

Tk už jsem to našel, vymontoval, vypral a je tam zpátky. A je to hodně poznat na síle foukání. Mám digiklimu, takže je za kaslíkem . Díky za rady. bez nich bych ho asi nenašel. Je velice dobře schovaný.
stolz
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od stolz »

potřeboval bych poradit, pustil sem se do hledání toho filtru od kastlíku spolujezdce, ale nedaří se mi vymontovat celý kastlík , ten dekl zespodu byl bez problemu ale po vyšroubování všechn šroubů vypadá kastlík jako by byl pořád nějak zacvklej, neni tam nějakej fígl jak to vyndal nebo nějaká kravina na kterej to tam drží ?
JIP

#29 Příspěvek od JIP »

stolz píše:potřeboval bych poradit, pustil sem se do hledání toho filtru od kastlíku spolujezdce, ale nedaří se mi vymontovat celý kastlík , ten dekl zespodu byl bez problemu ale po vyšroubování všechn šroubů vypadá kastlík jako by byl pořád nějak zacvklej, neni tam nějakej fígl jak to vyndal nebo nějaká kravina na kterej to tam drží ?
Je tam jenom několik šroubků, nezapomněl jsi na ty v mřížkách výdechů ventilace? Nejsou moc vidět...
stolz
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od stolz »

JIP píše:
stolz píše:potřeboval bych poradit, pustil sem se do hledání toho filtru od kastlíku spolujezdce, ale nedaří se mi vymontovat celý kastlík , ten dekl zespodu byl bez problemu ale po vyšroubování všechn šroubů vypadá kastlík jako by byl pořád nějak zacvklej, neni tam nějakej fígl jak to vyndal nebo nějaká kravina na kterej to tam drží ?
Je tam jenom několik šroubků, nezapomněl jsi na ty v mřížkách výdechů ventilace? Nejsou moc vidět...

tak na ty jsem přesně zapomněl, díky moc , ale stejně když sem vydal ty výdechy tak tam ten kastlík ještě drží, jediný co by to mohlo bejt je jeden šroub nad světýlkem kastlíku a ted jak vyndat to světýlko, nechci tam nic zničit tak jakou silou to tam můžu všechno brát a jestli to ten šroub opravdu drží ?
oprava, tak už to táta prej vyndal, stejně díky moc :)
Killca

#31 Příspěvek od Killca »

stolz píše:tak na ty jsem přesně zapomněl, díky moc , ale stejně když sem vydal ty výdechy tak tam ten kastlík ještě drží, jediný co by to mohlo bejt je jeden šroub nad světýlkem kastlíku a ted jak vyndat to světýlko, nechci tam nic zničit tak jakou silou to tam můžu všechno brát a jestli to ten šroub opravdu drží ?

no jasny, tak vpoho, ale jinak pro ostatni, nad svetylkem v kasliku je sroub na desitku klic a svetylko se vyloupne pres takovou hranku co tam je videt a vysune se k motoru
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
BOHHy

#32 Příspěvek od BOHHy »

Killca píše:
stolz píše:tak na ty jsem přesně zapomněl, díky moc , ale stejně když sem vydal ty výdechy tak tam ten kastlík ještě drží, jediný co by to mohlo bejt je jeden šroub nad světýlkem kastlíku a ted jak vyndat to světýlko, nechci tam nic zničit tak jakou silou to tam můžu všechno brát a jestli to ten šroub opravdu drží ?

no jasny, tak vpoho, ale jinak pro ostatni, nad svetylkem v kasliku je sroub na desitku klic a svetylko se vyloupne pres takovou hranku co tam je videt a vysune se k motoru

Tak tak ... mají ten kastlík přihelfovaný jako by byl ze zlata :-)) ... uff ten filtr mě ted taky ceka .. nemám rad rozdelavani interieru :-(
BOHHy

#33 Příspěvek od BOHHy »

Koukal jsem na ten Elit a těch filtrů je tam docela víc jako .. se liší pouze výrobcem ? je tam třeba normální nějakej .. pak dražší uhlíkovej apod. Jaký mám vybrat? :roll:
Jsem si přeložil v googlu jeden navod a celkem jsem se u toho zasmál .. no posuďte sami http://translate.google.cz/translate?u= ... s&ie=UTF-8
Killca

#34 Příspěvek od Killca »

ve, si ten nejlevnejsi to je fuk, ale ja sem jednou koupil ten pylovej, kabinovej podlouhlej, kerej tam patril a on tam nesel, chtelo to obrousit hranu aby se tam vesel, tak jedine tohle te muze podle vyrobce potkat, jinak nic, doufam :-D
vlevo je matal Obrázek a vpravo Killca Obrázek
Odpovědět