Dík za jakoukoli radu...
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
prosím o radu :-(
-
chopigari
- Kontaktovat uživatele:
Takže jsem zkoušel co to dělá... jak jsem psal tak se ozývají rány.. a když sešlápnu spojku (když auto trochu víc vytočim) tak se zavlní (bo poskočí jak psal Fantucci)
A chtěl bych se předem optat, na kolik mě to tak přijde (vím, ještě nevim přesně co to je...) ale třeba kolik bych dal za ten kardan nebo diferák.
A chtěl bych se předem optat, na kolik mě to tak přijde (vím, ještě nevim přesně co to je...) ale třeba kolik bych dal za ten kardan nebo diferák.
-
Fantucci
- Klubové ID: 1047
- Kontaktovat uživatele:
chitos píše:No mě to dělá něco podobného až na to že když vytočím jedničku a pak šoupnu dvojáky ozve se rána jako hrom ale při dalším řazení už nic
nebude to jen při určitých/vysokých otáčkách? Nevytáčíš jedničku hodně vysoko a ostatní stupně již "na pohodu"? Vypadá to, že jedna z těch věcí tady již popsaných bude načlá (?)
jen vím, že vymlácenej diferák/polosa dělá kravál jak prase. Když já s tím měl trable, tak při každé ráně jsem myslel, že se mi rozpadne auto.
e46 325i Touring; X5 e70 3,0d xdrive
-
DC
- Výkonná rada
- Klubové ID: 55
- Kontaktovat uživatele:
zkontrolovat středové uložení kardanu, hardyspojku (mezi převodovkou a kardanem), následně uchycení diferenciálu a jeho silentbloky, uchycení poloos a vubec vsechny vule vcetne vuli v samotnem diferencialu
muj typ je stredove ulozeni kardanu
muj typ je stredove ulozeni kardanu
Sběratel, pořadatel a předseda zdejšího sdružení - kontakt do sz v případě potřeby, dík
-
chitos
- Klubové ID: 1140
No mě to dělá přesně to co říkáš krom zbytku.Ta dvojka už to neděláFantucci píše:chitos píše:No mě to dělá něco podobného až na to že když vytočím jedničku a pak šoupnu dvojáky ozve se rána jako hrom ale při dalším řazení už nic
nebude to jen při určitých/vysokých otáčkách? Nevytáčíš jedničku hodně vysoko a ostatní stupně již "na pohodu"? Vypadá to, že jedna z těch věcí tady již popsaných bude načlá (?)
jen vím, že vymlácenej diferák/polosa dělá kravál jak prase. Když já s tím měl trable, tak při každé ráně jsem myslel, že se mi rozpadne auto.
-
papyk
- Klubové ID: 1181
Když už měnit, tak určitě všechny. Jinak vlevo v Hlavním menu máš ETK, tam si to najdi přesně na svý auto, máš tam obrázky+č.dílu, vono tady 1,6tek zas tak moc není a pochybuju že to bude stejný s Isem či 6válama.Brody píše:Kluci potreboval bych poradit.Budu menit diferak a rad bych koupil a vymnenil i silace na nem.Muzete mi poradit na jake bych se mel zamerit?Jake vymnenit?Mam dojem ze na te kleci diferaku u kardanu,jsou takove dva ploche, ale v kramu sme zadne podobne nenasli.![]()
![]()
-
papyk
- Klubové ID: 1181
A tohle jsi jako nenašel??? http://bmwfans.info/original/E36/Lim/31 ... l-33_0366/Brody píše:vsak pred dotazem sem uz hledal

a vpravo Killca