Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

e36 Touring - zadní okna problém

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
xSAFA
Kontaktovat uživatele:

#1 Příspěvek od xSAFA »

Měnil sem zadní zámek a jelikož šlo okno ven zrovna jsem promazal celej pojezdovej mechanismus protoze okno jezdilo tak nejak na slovo... Po slozeni to je ale stejne ne-li horsi, vsiml sem si ze pri jizde dolu jede bezproblemu ale kdyz jede nahoru nejak se vzprici a nahne na jednu stranu a tim padem drhne o tesneni a hrne ho lehce nahoru. Jak tento problém vyřešit? Těsnění koupím nové protoze je uz nahore trvale pokroucené ale co dál? Díval jsem se a nějake šrouby na seštelování jako je to tuším vpředu sem nenašel :roll: Jeste me napadlo vymenit ten plast co jezdi v kolejničce okna dole ale nevim zda li by to můj problem vyřešilo... Díky za rady!
Gino

#2 Příspěvek od Gino »

neviem ci som dobre pochopil ze si premazal pojazdovy mechanizmus mal si na mysli aj gumy v ktorych chodi okno ? ak ano tak to je chyba pretoze tie musia byt uplne suche a odporuca sa ich poriadne vycistit napr. teplou jarovou vodou a co sa tyka mechanizmu treba skontrolovat vodorovnost okna ale s tymto vecsinou nebyva problem tak sa teda skus venovat tym gumam v kolajniciach
Odpovědět