Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
e36 Touring - zadní okna problém
-
- Kontaktovat uživatele:
Měnil sem zadní zámek a jelikož šlo okno ven zrovna jsem promazal celej pojezdovej mechanismus protoze okno jezdilo tak nejak na slovo... Po slozeni to je ale stejne ne-li horsi, vsiml sem si ze pri jizde dolu jede bezproblemu ale kdyz jede nahoru nejak se vzprici a nahne na jednu stranu a tim padem drhne o tesneni a hrne ho lehce nahoru. Jak tento problém vyřešit? Těsnění koupím nové protoze je uz nahore trvale pokroucené ale co dál? Díval jsem se a nějake šrouby na seštelování jako je to tuším vpředu sem nenašel
Jeste me napadlo vymenit ten plast co jezdi v kolejničce okna dole ale nevim zda li by to můj problem vyřešilo... Díky za rady!

neviem ci som dobre pochopil ze si premazal pojazdovy mechanizmus mal si na mysli aj gumy v ktorych chodi okno ? ak ano tak to je chyba pretoze tie musia byt uplne suche a odporuca sa ich poriadne vycistit napr. teplou jarovou vodou a co sa tyka mechanizmu treba skontrolovat vodorovnost okna ale s tymto vecsinou nebyva problem tak sa teda skus venovat tym gumam v kolajniciach