Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
zvukove snameni pri startu
Brody píše:Taky sem z toho byl mimo!A jeste se ti muze stat ze pokazdy pred celou uslisis ty gongy tri!To te bude upozornovat ze budou zpravy v radiu!Ale to by sis tu funkci musel zapnout!
To je MEMO. A nastavíš si jakoukoliv minutu v hodině, aby tě to upozornilo. Pak to pípá v nastavenou minutu každou hodinu. Přednastavené to je půl minuty před celou. A nebo vypneš úplně.
wacc píše:boby06 píše:tak uz jsem zase klidnej.sel jsem ted zkusit nastartovat a nic nepipa.teplomer ukazuje devet stupnu. jesteze tady to forum je.
Jeste, ze existuje neco jako navod k pouziti. Doporucuji precist.
Né každej má návod k použití na 13let staré auto....

wacc píše:michal09 píše:Né každej má návod k použití na 13let staré auto....Jak psal boby06, ještěže tady to forum je...
Aaaa jeeeje. Uz jsi se zase ozval a zas dalsi perla. Ten odkaz na manual jsem sem daval x-krat! Jak v cestine tak novejsi v nemcine.

Pilota nákupního vozíku, kterej asi neví že nějakej odkaz si sem pane mistr dával.... Já taky nevím co si TY sem dával za odkaz a je mi to jedno...

Jenze na vetsine diskuznich for plati pravidlo, ze si nejdriv zkusis vyhledat, jestli uz se o necem takovem nepsalo. To je vseobecne znama vec. Nic proti nemu nemam, to jen proti tobe
Edit: a jeste jsem chtel dodat, ze lepsi, nez pomahat hladovemu tim, ze mu uvaris, je naucit ho varit (to k tomu manualu)

Edit: a jeste jsem chtel dodat, ze lepsi, nez pomahat hladovemu tim, ze mu uvaris, je naucit ho varit (to k tomu manualu)
wacc píše:Edit: a jeste jsem chtel dodat, ze lepsi, nez pomahat hladovemu tim, ze mu uvaris, je naucit ho varit (to k tomu manualu)
To dává smysl....

No a k tématu, samozdřejmě že se jedná o zvukovej signál snížené venkovní teploty, už asi 14dní jezdím bez čidla, páč sem nechal lakovat nárazník a ještě jsem si neudělal čas tam ty plasty namontovat, tak vždycky při otočením klíčku - GONG!!!... se leknu, hlavně poránu