Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
zvukove snameni pri startu
-
- Klubové ID: 775
To je MEMO. A nastavíš si jakoukoliv minutu v hodině, aby tě to upozornilo. Pak to pípá v nastavenou minutu každou hodinu. Přednastavené to je půl minuty před celou. A nebo vypneš úplně.Brody píše:Taky sem z toho byl mimo!A jeste se ti muze stat ze pokazdy pred celou uslisis ty gongy tri!To te bude upozornovat ze budou zpravy v radiu!Ale to by sis tu funkci musel zapnout!
-
- Klubové ID: 1407
Né každej má návod k použití na 13let staré auto....wacc píše:Jeste, ze existuje neco jako navod k pouziti. Doporucuji precist.boby06 píše:tak uz jsem zase klidnej.sel jsem ted zkusit nastartovat a nic nepipa.teplomer ukazuje devet stupnu. jesteze tady to forum je.

-
wacc píše:Aaaa jeeeje. Uz jsi se zase ozval a zas dalsi perla. Ten odkaz na manual jsem sem daval x-krat! Jak v cestine tak novejsi v nemcine.michal09 píše: Né každej má návod k použití na 13let staré auto....Jak psal boby06, ještěže tady to forum je...

Pilota nákupního vozíku, kterej asi neví že nějakej odkaz si sem pane mistr dával.... Já taky nevím co si TY sem dával za odkaz a je mi to jedno...

Jenze na vetsine diskuznich for plati pravidlo, ze si nejdriv zkusis vyhledat, jestli uz se o necem takovem nepsalo. To je vseobecne znama vec. Nic proti nemu nemam, to jen proti tobe 
Edit: a jeste jsem chtel dodat, ze lepsi, nez pomahat hladovemu tim, ze mu uvaris, je naucit ho varit (to k tomu manualu)

Edit: a jeste jsem chtel dodat, ze lepsi, nez pomahat hladovemu tim, ze mu uvaris, je naucit ho varit (to k tomu manualu)
-
To dává smysl....wacc píše: Edit: a jeste jsem chtel dodat, ze lepsi, nez pomahat hladovemu tim, ze mu uvaris, je naucit ho varit (to k tomu manualu)

No a k tématu, samozdřejmě že se jedná o zvukovej signál snížené venkovní teploty, už asi 14dní jezdím bez čidla, páč sem nechal lakovat nárazník a ještě jsem si neudělal čas tam ty plasty namontovat, tak vždycky při otočením klíčku - GONG!!!... se leknu, hlavně poránu