Jedna se o e36 sedan 325i r.v.92, kdyz stojim na semaforu a nebo jen tak tak mi vibruje cely auto...a taky kdyz padaji otacky nejak ot 2tis...jsou to silentbloky... nebo silny motor...?poradte prosim....
pokud nepoznas poslechem zda jdou vsechny valce, tak jednoduche zjisteni je, ze po jedne odpojujes svicky a to uz snad poznas jestli se zmeni chod motoru. pokud se nezmeni, tak ten valec nepali. No a spatna smes - to muze byt patny benzin. Tak natankovat u jine pumpy plnou a melo by se zlepsit. SB lze zkontrolovat i pohledem jestli jsou utrzeny.
No tak 325i bych já zase řekl že se klepat bude však to je už sakra obsah vzpomeťe na na americký muscles jak se klepaly no a mě osobně se taky trošku klepe když me padaj otáčky a to mám 318i E36 a nějam moc mě to netrápí však motor je srdce a srdce musí bít
neco podobneho mam taky. Nekdy spis pri vyssich rychlostech kdyz pridavam a pak pustim plyn tak to vibruje jak kdyby v zavilosti na padani otacek. A nekdy zustane vibrovat i kdyz treba stojim na semaforu. Jednou kdyz mi to vibrovalo i kdzy jsem zastavil a otevrel kapout tka se motor krome minimlaniho trepani pri behu obcas potrepl trochu vic.
Budou to silenty na motoru ?
mam M42
tak mam tam dvouhmotu... ale ten to snad nebude neni to pravidelne pri urcitych otackach. A neklepe se nejak motor na volnobech.
Vubec nevim ak to presnejc popsat to je na houno.