Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
motor M52
Sorry ale jako nápad mi to nepřijde špatný, pokud nevidíš souvislost, tak to je mi líto. Viděl si někdy blafnout benzín?Pavel H píše:Co ma tohle společného s dotazem? Pokud nevíš, tak nic nepiš, děkuji.Tashiro píše:To nevím, ale radši bych si koupil hasičák
to jbedan
Je to cvrdlikani kovove nebo takove chrasteni? Dela to jen pri te akceleraci pri jizde nebo i na miste, kdyz zvysis otacky nad ty 2000?
Asi 0,3.Jednou mi delal neco podobnyho zavodak.Asi jsem tam mel dat vyssi tesneni,ale na druhou stranu by to melo mit detonacni cidlo(nebo se mylim).Ty zvuky kovovy nejsou,takze moc me to nepali,ale v hlave mi vrta.0,3 si myslim,ze neni tak moc.Jinak ten motor opravdu nema chybu.Jede skvele a ma i slusnou spotrebu.Jezdim s tim po cele evrope cca 4500 km/mes.Speedy píše:kolik jsi tu hlavu liznul? Muselo by se to slyset. Odkud jsi?
-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
no, on to už někdo mohl třeba líznout před tebou taky o 0,3.. A celkových 0,6mm už je docela dostjbedan píše:Asi 0,3.Jednou mi delal neco podobnyho zavodak.Asi jsem tam mel dat vyssi tesneni,ale na druhou stranu by to melo mit detonacni cidlo(nebo se mylim).Ty zvuky kovovy nejsou,takze moc me to nepali,ale v hlave mi vrta.0,3 si myslim,ze neni tak moc.Jinak ten motor opravdu nema chybu.Jede skvele a ma i slusnou spotrebu.Jezdim s tim po cele evrope cca 4500 km/mes.Speedy píše:kolik jsi tu hlavu liznul? Muselo by se to slyset. Odkud jsi?

-
- Klubové ID: 1531
- Kontaktovat uživatele:
Pokud to ustane, dej pod hlavu silnější těsnění a měl by být klid..jbedan píše:Ten benzim zkusim zitra.a pak dam vedet.dsvatos píše:Tak pokud cvrlikají ventily, to poznáš ne? Nízký otáčky a plnej plyn jsou ideál podmínky pro "cvrlikání" Zkus koupit benzín 98 oktanů.. Pokud to ustane, máš tam asi velkou kompresi..
-
- Klubové ID: 98
Tashiro píše:Sorry ale jako nápad mi to nepřijde špatný, pokud nevidíš souvislost, tak to je mi líto. Viděl si někdy blafnout benzín?Pavel H píše:Co ma tohle společného s dotazem? Pokud nevíš, tak nic nepiš, děkuji.Tashiro píše:To nevím, ale radši bych si koupil hasičák
to jbedan
Je to cvrdlikani kovove nebo takove chrasteni? Dela to jen pri te akceleraci pri jizde nebo i na miste, kdyz zvysis otacky nad ty 2000?
Jsi uplne mimo misu, tak si to laskave odpust.
-
Ten benzin urcite vyzkousej. Uz se tu ptal speedy, odkud jsi? Dalo by se to poslechnout...a pripadne zjistit vic.jbedan píše:Ten benzim zkusim zitra.a pak dam vedet.dsvatos píše:Tak pokud cvrlikají ventily, to poznáš ne? Nízký otáčky a plnej plyn jsou ideál podmínky pro "cvrlikání" Zkus koupit benzín 98 oktanů.. Pokud to ustane, máš tam asi velkou kompresi..
natankoval jsem v nemecku a je klid.Jinak jsem z bruntalu a delam v Belgii.Ted uz nemam energii ani cas do toho stourat.Ted to ma alergii na horsi benzin,lecit to nebudu.Ve ctvrtel jedu domu Pres prahu a hradec kr.Pavel H píše:Ten benzin urcite vyzkousej. Uz se tu ptal speedy, odkud jsi? Dalo by se to poslechnout...a pripadne zjistit vic.jbedan píše:Ten benzim zkusim zitra.a pak dam vedet.dsvatos píše:Tak pokud cvrlikají ventily, to poznáš ne? Nízký otáčky a plnej plyn jsou ideál podmínky pro "cvrlikání" Zkus koupit benzín 98 oktanů.. Pokud to ustane, máš tam asi velkou kompresi..
-
jbedan píše:natankoval jsem v nemecku a je klid.Jinak jsem z bruntalu a delam v Belgii.Ted uz nemam energii ani cas do toho stourat.Ted to ma alergii na horsi benzin,lecit to nebudu.Ve ctvrtel jedu domu Pres prahu a hradec kr.Pavel H píše:Ten benzin urcite vyzkousej. Uz se tu ptal speedy, odkud jsi? Dalo by se to poslechnout...a pripadne zjistit vic.jbedan píše: Ten benzim zkusim zitra.a pak dam vedet.
Tak jestli chces tak se zitra stav na regionalu v Praze na Cernem Moste. Kdyztak Ti sem napisu presne misto. Je to od 18:00
-
[/quote]jbedan píše:Trochu mam v tech dnech chaos.Stavil bych se v patek,ctvrtek by platil ,ale pristi tyden.Dej vedet kde to je.
Tak jestli chces tak se zitra stav na regionalu v Praze na Cernem Moste. Kdyztak Ti sem napisu presne misto. Je to od 18:00
Je to ve ctvrtek zitra. Vzdy prvni ctvrtek v mesici. Takze jedine az budes v Praze, tak dej nejak predem vedet na email nebo icq