Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

motor M52

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
jbedan

#1 Příspěvek od jbedan »

Jedn maly dotaz.mam 323 i M52 a musel jsem delat hlavu(praskla)Sehnal jsem jinou,musel jsem ji trochu srovnat.pritom jme vylestili kanaly,zabrousily se ventily atd.Jede super,ale pri akceleraci z cca 2000 se ozve slabe svrlikani.co to je?vysoka kompres a detonace,nebo co.
Tashiro

#2 Příspěvek od Tashiro »

To nevím, ale radši bych si koupil hasičák :lol:
Pavel H
Klubové ID: 98

#3 Příspěvek od Pavel H »

Tashiro píše:To nevím, ale radši bych si koupil hasičák :lol:
Co ma tohle společného s dotazem? Pokud nevíš, tak nic nepiš, děkuji.

to jbedan
Je to cvrdlikani kovove nebo takove chrasteni? Dela to jen pri te akceleraci pri jizde nebo i na miste, kdyz zvysis otacky nad ty 2000?
jbedan

#4 Příspěvek od jbedan »

je to jen pri jizde kolem 2000+/- pri plnem pridani plynu,ale je to jen kdyz je to horky.v klidu a pri pridavani plynu neslysis vic neobvykleho.tipl bych to na ty detonace,ale nevim.
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#5 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

kolik jsi tu hlavu liznul? Muselo by se to slyset. Odkud jsi?
Tashiro

#6 Příspěvek od Tashiro »

Pavel H píše:

to jbedan
Je to cvrdlikani kovove nebo takove chrasteni? Dela to jen pri te akceleraci pri jizde nebo i na miste, kdyz zvysis otacky nad ty 2000?
Sorry ale jako nápad mi to nepřijde špatný, pokud nevidíš souvislost, tak to je mi líto. Viděl si někdy blafnout benzín?
dsvatos
Klubové ID: 1531
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od dsvatos »

Tak pokud cvrlikají ventily, to poznáš ne? Nízký otáčky a plnej plyn jsou ideál podmínky pro "cvrlikání" Zkus koupit benzín 98 oktanů.. Pokud to ustane, máš tam asi velkou kompresi..
jbedan

#8 Příspěvek od jbedan »

Speedy píše:kolik jsi tu hlavu liznul? Muselo by se to slyset. Odkud jsi?
Asi 0,3.Jednou mi delal neco podobnyho zavodak.Asi jsem tam mel dat vyssi tesneni,ale na druhou stranu by to melo mit detonacni cidlo(nebo se mylim).Ty zvuky kovovy nejsou,takze moc me to nepali,ale v hlave mi vrta.0,3 si myslim,ze neni tak moc.Jinak ten motor opravdu nema chybu.Jede skvele a ma i slusnou spotrebu.Jezdim s tim po cele evrope cca 4500 km/mes.
jbedan

#9 Příspěvek od jbedan »

dsvatos píše:Tak pokud cvrlikají ventily, to poznáš ne? Nízký otáčky a plnej plyn jsou ideál podmínky pro "cvrlikání" Zkus koupit benzín 98 oktanů.. Pokud to ustane, máš tam asi velkou kompresi..
Ten benzim zkusim zitra.a pak dam vedet.
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od dsvatos »

jbedan píše:
Speedy píše:kolik jsi tu hlavu liznul? Muselo by se to slyset. Odkud jsi?
Asi 0,3.Jednou mi delal neco podobnyho zavodak.Asi jsem tam mel dat vyssi tesneni,ale na druhou stranu by to melo mit detonacni cidlo(nebo se mylim).Ty zvuky kovovy nejsou,takze moc me to nepali,ale v hlave mi vrta.0,3 si myslim,ze neni tak moc.Jinak ten motor opravdu nema chybu.Jede skvele a ma i slusnou spotrebu.Jezdim s tim po cele evrope cca 4500 km/mes.
no, on to už někdo mohl třeba líznout před tebou taky o 0,3.. A celkových 0,6mm už je docela dost :(
Spajky
Klubové ID: 1147
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od Spajky »

Trošku OT,ale zajímá mě to,jakej má teĎ motor cca výkon?
dsvatos
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od dsvatos »

jbedan píše:
dsvatos píše:Tak pokud cvrlikají ventily, to poznáš ne? Nízký otáčky a plnej plyn jsou ideál podmínky pro "cvrlikání" Zkus koupit benzín 98 oktanů.. Pokud to ustane, máš tam asi velkou kompresi..
Pokud to ustane, dej pod hlavu silnější těsnění a měl by být klid..
marek26

#13 Příspěvek od marek26 »

ty vole s tebou by som chcel sedet pri pive ty si jaky srandista :smich2:
Pavel H

#14 Příspěvek od Pavel H »

Tashiro píše:
Pavel H píše:

to jbedan
Sorry ale jako nápad mi to nepřijde špatný, pokud nevidíš souvislost, tak to je mi líto. Viděl si někdy blafnout benzín?

Jsi uplne mimo misu, tak si to laskave odpust.
Pavel H

#15 Příspěvek od Pavel H »

jbedan píše:
Ten benzin urcite vyzkousej. Uz se tu ptal speedy, odkud jsi? Dalo by se to poslechnout...a pripadne zjistit vic.
jbedan

#16 Příspěvek od jbedan »

Spajky píše:Trošku OT,ale zajímá mě to,jakej má teĎ motor cca výkon?
vykon je dobra otazka.odhad 205-210 PS.mam tam jeste vzduch filtr o cely orig remus.
jbedan

#17 Příspěvek od jbedan »

Pavel H píše:
jbedan píše:
Ten benzin urcite vyzkousej. Uz se tu ptal speedy, odkud jsi? Dalo by se to poslechnout...a pripadne zjistit vic.
natankoval jsem v nemecku a je klid.Jinak jsem z bruntalu a delam v Belgii.Ted uz nemam energii ani cas do toho stourat.Ted to ma alergii na horsi benzin,lecit to nebudu.Ve ctvrtel jedu domu Pres prahu a hradec kr.
Pavel H

#18 Příspěvek od Pavel H »

jbedan píše:
Pavel H píše:
jbedan píše: Ten benzim zkusim zitra.a pak dam vedet.
natankoval jsem v nemecku a je klid.Jinak jsem z bruntalu a delam v Belgii.Ted uz nemam energii ani cas do toho stourat.Ted to ma alergii na horsi benzin,lecit to nebudu.Ve ctvrtel jedu domu Pres prahu a hradec kr.

Tak jestli chces tak se zitra stav na regionalu v Praze na Cernem Moste. Kdyztak Ti sem napisu presne misto. Je to od 18:00
jbedan

#19 Příspěvek od jbedan »

Trochu mam v tech dnech chaos.Stavil bych se v patek,ctvrtek by platil ,ale pristi tyden.Dej vedet kde to je.

Tak jestli chces tak se zitra stav na regionalu v Praze na Cernem Moste. Kdyztak Ti sem napisu presne misto. Je to od 18:00[/quote]
Pavel H

#20 Příspěvek od Pavel H »

jbedan píše:Trochu mam v tech dnech chaos.Stavil bych se v patek,ctvrtek by platil ,ale pristi tyden.Dej vedet kde to je.

Tak jestli chces tak se zitra stav na regionalu v Praze na Cernem Moste. Kdyztak Ti sem napisu presne misto. Je to od 18:00
[/quote]

Je to ve ctvrtek zitra. Vzdy prvni ctvrtek v mesici. Takze jedine az budes v Praze, tak dej nejak predem vedet na email nebo icq
Odpovědět