pocujte ... ked vytocim trojku, potom tam dam stvorku a uberiem plyn, tak autu neklesnu otacky ale naopak zacne samo zrychlovat.... ked vysliapnem spojku tak otacky vyletia na maximum (5000rpm) a drzia.... musim asi 3 alebo 4 krat vysliapnut plynovy pedal na maximum a potom klesnu na 3000rpm a este ked zo dva-trikrat vysliapnem plynovy pedal tak klesnu na volnobezne otacky a potom to je setko v poriadku ....
a znova sa to prejavi az na stvorke ked chcem akcelerovat (okolo 2200rpm) ....
Diesel má elektronické ovládání plynu čili žádné lanko nebo klapka která by se zasekávala, mrkni na kontakty nebo jednotka odchází, máš tempomat? Nedodělával si ho třeba jestli v páčce není nějaký problém.
no lanko som hladal a nenasiel ... ale potom mi kamarat vravel, ze je to elektronicke ... kontakty som precistil a nastriekal kontoxtom (ci ako sa to vola) ... tempomat tam mam, ale ten tam bol uz ked som ho kupil, ale este som ho neskusal , ja to neuznavam...
jurajko1 píše:no lanko som hladal a nenasiel ... ale potom mi kamarat vravel, ze je to elektronicke ... kontakty som precistil a nastriekal kontoxtom (ci ako sa to vola) ... tempomat tam mam, ale ten tam bol uz ked som ho kupil, ale este som ho neskusal , ja to neuznavam...
Zkus ještě, když to začne táhnout šlápnout na brzdu pokud to třeba spadne nebo přestane táhnout, nebo zkus rozpojit konektor u tempomtu, pokud to nebude dělat je to něco v páčce, pokud to bude dělat dále tak to bude třeba v jednotce, zkus diagnostiku
tempomat bol dorabany ... ale skoncilo dorabanie pri nahcvaknuti packy pod volant... kable su len vyvedene pod volant a tym to hasne ... ziadny kontakt a ani nic co by naznacovalo, ze by to niekto chcel niekam napojit
no asi ta diagnostika.. najlepsie by bola mobilna, a pozerat na hodnoty priamo pocas jazdy ked to urobi zase..
zaujimave je, ze to robi len pri tej 4-ke..