Budeš mít volné okno i stahovačku, se stahovačkou sjeď dolu okno dej do těch lišt, aby bylo přesně a nevyjíždělo Ti někde, zkus si ho rukou vytáhnout nahoru a dolu.Potom do těch profilu zasuň novou plastovou kostku oknem sjeď co nejblíže k stahovačce dolu k ramenou, no a zacvakni je ty klouby do té plastové kostky, dej závlačku a hotovo.Vyjeď s oknem nahoru a dolu pokud bude vše ok máš vyhráno, pokud Ti bude malinko vyjíždět v levým rohu nahoře, povol šroub co drží rameno u kastle a přitáhni rameno směrem dolů.
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Praskla mi stahovačka, spadlo okno, auto před barákem, pomoc
Nic nevyndávej, s stahovačkou sjeď dolu, tak aby ses dostal k tomu druhému ramenu a mohl vytáhnout závlačku, pak už jen lupneš směr k sobě a vyskočí to.
Budeš mít volné okno i stahovačku, se stahovačkou sjeď dolu okno dej do těch lišt, aby bylo přesně a nevyjíždělo Ti někde, zkus si ho rukou vytáhnout nahoru a dolu.Potom do těch profilu zasuň novou plastovou kostku oknem sjeď co nejblíže k stahovačce dolu k ramenou, no a zacvakni je ty klouby do té plastové kostky, dej závlačku a hotovo.Vyjeď s oknem nahoru a dolu pokud bude vše ok máš vyhráno, pokud Ti bude malinko vyjíždět v levým rohu nahoře, povol šroub co drží rameno u kastle a přitáhni rameno směrem dolů.
-
Frenk900
- Kontaktovat uživatele:
Nj to je jasný a já že mi to pořád vycvakává ven. Tapecko bych sundal i poslepu o půlnoci už
http://www.mjauto.cz/_kfoto/meyle3005132100.JPG
Ahoj všem,chtěl bych všem poděkovat za vaší ochotu,včera se mi tohle taky stalo a vůbec sem nevěděl a asi bych na to ani nepřišel...a to se hrabu v autě často
jak to spravit....a díky vám vim v čem je chyba...Jen doufam že nebude praskla ta vodíci lišta za těch 2500,- ale snad ne,to co popisujete to vypadá na ten ,,čudlik,,
Tak moc děkuju a krásný vánoce a málo oprav na naších milačkách...
Tak moc děkuju a krásný vánoce a málo oprav na naších milačkách...