ty vole tebe si nemuzu predstavit jako uciteleRydlas píše:To si piš... všichni se nám posmívaj (hlavně obory čeština, výtvarka, dějepis...) a pak jsme na škole jediný, kdo je schopnej zajistit výlet, exkurzi, lyžák.... takže bacha...jsem prostě ostří hoši... hehehehemajor píše:LOL, tak vidím že označení "cvičky" pro tento obor je celorepublikovéRydlas píše: Ty Jarmile, tím jsem jako myslel, že mám humanitní vzdělání a né technický...))))
A bacha, žíněnkáři a cvičky jsou děsně namachrovaný....
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
trošku hniju..:-)
-
DOEMIXXX
- Klubové ID: 881
-
Rydlas
- Klubové ID: 893
Proč ne? BTW: já taky učitel nejsem...DOEMIXXX píše:ty vole tebe si nemuzu predstavit jako uciteleRydlas píše:To si piš... všichni se nám posmívaj (hlavně obory čeština, výtvarka, dějepis...) a pak jsme na škole jediný, kdo je schopnej zajistit výlet, exkurzi, lyžák.... takže bacha...jsem prostě ostří hoši... hehehehemajor píše:LOL, tak vidím že označení "cvičky" pro tento obor je celorepublikové.
btw. mas tu i kolegu Amos je tusim taky ucitel..
-
Rydlas
No mě hnije pravý blatník a pod víkem kufru zadní nárazník...Amos píše:Jo a mimochodem, máme toho společného víc. Při pohledu na víko kufru a pravý blatník bych to taky viděl na letní prázdniny se (sou)družkou flexou
Já jsem učtiloval cca 2 měsíce na praxi, a pak tak 2-3 ročně jako intruktor na lyžáku... nechat se balit sedumnáctkama mě už neba, takže jsem šel od válu... jinak jsem letos s báwem na sjetejch zimákách vyjel až na horní parkoviště Míseček bez řetězů a úplně v poho...
Prostě cvičky rulezz
Pozor! Rozchod!
-
Rydlas
Já jsem tak BMW beginner.... tolhe je moje první... předtím jen lowend káry a motorky...Amos píše:Dvojčata nejsme, jsem začátečník, takže zatím jen 316i zelenou metlu r.v.1995, ale už mám kupce, tak se poohlížím po něčem silnějším.
Učiteluju na částečný úvazek, abych nezmagořil, jinak překládám knížky a hry.