Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

trošku hniju..:-)

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
DOEMIXXX
Klubové ID: 881

#21 Příspěvek od DOEMIXXX »

Rydlas píše:
major píše:
Rydlas píše: Ty Jarmile, tím jsem jako myslel, že mám humanitní vzdělání a né technický... :-)))))

A bacha, žíněnkáři a cvičky jsou děsně namachrovaný...
LOL, tak vidím že označení "cvičky" pro tento obor je celorepublikové :D .
To si piš... všichni se nám posmívaj (hlavně obory čeština, výtvarka, dějepis...) a pak jsme na škole jediný, kdo je schopnej zajistit výlet, exkurzi, lyžák.... takže bacha...jsem prostě ostří hoši... hehehehe
ty vole tebe si nemuzu predstavit jako ucitele :D btw. mas tu i kolegu Amos je tusim taky ucitel..
Fx Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 1705
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od Fx Člen Klubu »

Neříká se ty vole, ale ano, pane učiteli :lol:
Rydlas
Klubové ID: 893

#23 Příspěvek od Rydlas »

DOEMIXXX píše:
Rydlas píše:
major píše:LOL, tak vidím že označení "cvičky" pro tento obor je celorepublikové :D .
To si piš... všichni se nám posmívaj (hlavně obory čeština, výtvarka, dějepis...) a pak jsme na škole jediný, kdo je schopnej zajistit výlet, exkurzi, lyžák.... takže bacha...jsem prostě ostří hoši... hehehehe
ty vole tebe si nemuzu predstavit jako ucitele :D btw. mas tu i kolegu Amos je tusim taky ucitel..
Proč ne? BTW: já taky učitel nejsem... :-))) nemám ješětě dostudováno a dělám absolutně něco jinýho a za trojnásobek peněz... :-))))
Amos
Klubové ID: 1389

#24 Příspěvek od Amos »

Jojo, jsem tu a s názorem svých kolegů češtinářů a jazykářů na tělocvikáře plně souhlasím. Jsou to lemry líné :smich2:

Ale kdyby takový tělocvikář zorganizoval lyžák a vyjel k té horské chatě v bávu na letních gumách, snad bych byl ochoten svůj názor změnit.

Nic ve zlým, jen fór, že se tady o mně mluvilo :pivo:
Amos

#25 Příspěvek od Amos »

Jo a mimochodem, máme toho společného víc. Při pohledu na víko kufru a pravý blatník bych to taky viděl na letní prázdniny se (sou)družkou flexou :lol:
Rydlas

#26 Příspěvek od Rydlas »

Amos píše:Jo a mimochodem, máme toho společného víc. Při pohledu na víko kufru a pravý blatník bych to taky viděl na letní prázdniny se (sou)družkou flexou :lol:
No mě hnije pravý blatník a pod víkem kufru zadní nárazník... :-))) ještě řekni, že máš tmavě modrou E36, 320i, r.v.94..a jsme dvojčata.. :-))

Já jsem učtiloval cca 2 měsíce na praxi, a pak tak 2-3 ročně jako intruktor na lyžáku... nechat se balit sedumnáctkama mě už neba, takže jsem šel od válu... jinak jsem letos s báwem na sjetejch zimákách vyjel až na horní parkoviště Míseček bez řetězů a úplně v poho... :-))

Prostě cvičky rulezz

Pozor! Rozchod! :lol:
Amos

#27 Příspěvek od Amos »

Dvojčata nejsme, jsem začátečník, takže zatím jen 316i zelenou metlu r.v.1995, ale už mám kupce, tak se poohlížím po něčem silnějším.

Učiteluju na částečný úvazek, abych nezmagořil, jinak překládám knížky a hry.
Rydlas

#28 Příspěvek od Rydlas »

Amos píše:Dvojčata nejsme, jsem začátečník, takže zatím jen 316i zelenou metlu r.v.1995, ale už mám kupce, tak se poohlížím po něčem silnějším.

Učiteluju na částečný úvazek, abych nezmagořil, jinak překládám knížky a hry.
Já jsem tak BMW beginner.... tolhe je moje první... předtím jen lowend káry a motorky... :-)))
Odpovědět