Rydlas píše:
Ty Jarmile, tím jsem jako myslel, že mám humanitní vzdělání a né technický... ))))
A bacha, žíněnkáři a cvičky jsou děsně namachrovaný...
LOL, tak vidím že označení "cvičky" pro tento obor je celorepublikové .
To si piš... všichni se nám posmívaj (hlavně obory čeština, výtvarka, dějepis...) a pak jsme na škole jediný, kdo je schopnej zajistit výlet, exkurzi, lyžák.... takže bacha...jsem prostě ostří hoši... hehehehe
ty vole tebe si nemuzu predstavit jako ucitele btw. mas tu i kolegu Amos je tusim taky ucitel..
major píše:LOL, tak vidím že označení "cvičky" pro tento obor je celorepublikové .
To si piš... všichni se nám posmívaj (hlavně obory čeština, výtvarka, dějepis...) a pak jsme na škole jediný, kdo je schopnej zajistit výlet, exkurzi, lyžák.... takže bacha...jsem prostě ostří hoši... hehehehe
ty vole tebe si nemuzu predstavit jako ucitele btw. mas tu i kolegu Amos je tusim taky ucitel..
Proč ne? BTW: já taky učitel nejsem... )) nemám ješětě dostudováno a dělám absolutně něco jinýho a za trojnásobek peněz... )))
Amos píše:Jo a mimochodem, máme toho společného víc. Při pohledu na víko kufru a pravý blatník bych to taky viděl na letní prázdniny se (sou)družkou flexou
No mě hnije pravý blatník a pod víkem kufru zadní nárazník... )) ještě řekni, že máš tmavě modrou E36, 320i, r.v.94..a jsme dvojčata.. )
Já jsem učtiloval cca 2 měsíce na praxi, a pak tak 2-3 ročně jako intruktor na lyžáku... nechat se balit sedumnáctkama mě už neba, takže jsem šel od válu... jinak jsem letos s báwem na sjetejch zimákách vyjel až na horní parkoviště Míseček bez řetězů a úplně v poho... )