Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
co tam je? :o)
Prosím o radu...Nevíte co je u E36, 1.6 , pod tou plastovou mřížkou, která je v motoru zhruba uprostřed pod předním sklem??? ( http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=05 ) je to zhruba v místě, kde je číslo 2...U kupé je nad ní v kapotě mřížka asi na vzduch...jde o to že mi praskla hadička od ostřikovačů, a tak mi voda místo na okno, tekla přes ten tapec zespoda kapoty, přímo do té krabičky...a proto, že do ní vede z obou stran svazek kabelů, tak mam strach aby se něco nezkratovalo...Díky moc za rady
A kam tece voda co stejka z predniho skla?Sprite píše:rozumíme si, že se bavím o něčem, co je v motorovém prostoru??...listi by se totiž tam, o čem já mluvím, asi dostat nemelo, protože v normalnim pripade, je to zakryté kapotou....takže normalně by tam nemela byt ani ta voda..proto se bojim co to může udělat...
N54 PWR
Ta stíká po takovém plastu, co je rozdělen na 2 části, a je pod oknem a kolem steracu...ale tohle na co se ptám já je ještě kousek dal jakoby směrem dopředu a je to jeste vyvyšené....Lukas H. píše:A kam tece voda co stejka z predniho skla?Sprite píše:rozumíme si, že se bavím o něčem, co je v motorovém prostoru??...listi by se totiž tam, o čem já mluvím, asi dostat nemelo, protože v normalnim pripade, je to zakryté kapotou....takže normalně by tam nemela byt ani ta voda..proto se bojim co to může udělat...
-
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
Nemyslis nahodou dil cislo 3...? http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=51&fg=20Sprite píše:Ta stíká po takovém plastu, co je rozdělen na 2 části, a je pod oknem a kolem steracu...ale tohle na co se ptám já je ještě kousek dal jakoby směrem dopředu a je to jeste vyvyšené....Lukas H. píše:A kam tece voda co stejka z predniho skla?Sprite píše:rozumíme si, že se bavím o něčem, co je v motorovém prostoru??...listi by se totiž tam, o čem já mluvím, asi dostat nemelo, protože v normalnim pripade, je to zakryté kapotou....takže normalně by tam nemela byt ani ta voda..proto se bojim co to může udělat...
Tak tam je shovanej ten vetrak...
Jawak píše:Jak směřuje ta šipka, tak ten podlouhlý umělohmotný kryt je obal na spoje kabelů, spojují se tam kabely z interiéru, pojistkové skříňky a od vstřiků, od motoru. Mezi ty kabely voda nesmí, je to ale dobře izolováno. Nahoře ta mřížka funguje jako sání vzduchu k větráku.
Na fotce je ale motor M40...
Motor je M43...Takze vadi necemu, kdyz tam tece voda z ostrikovace??? muze se neco poskodit???
-
Jawak
- Člen Klubu
- Klubové ID: 125
- Kontaktovat uživatele:
Už je to fakt na dlouhé lokty, takže jak vidíš na fotce, těsnění je na spodní straně té mřížky, takže na mřížku voda téct klidně může (kam má jinak téct dešťová voda z čelního skla), měla by odtéct pryč.
Kabely jsou dobře izolovány aby se k nim, k svazkům/spojům nedostala vlhkost.
Problém ovšem nastává, pokud se voda dostane například prasklinou, nebo nějakým poškozením do podlouhlého "kastlíku", který má 5 klipsů, vede do něj z každé strany gumová "harmonika", ve kterých jsou docela dost důležité kabely (bez nich nejede motor pochopitelně)
Kabely jsou dobře izolovány aby se k nim, k svazkům/spojům nedostala vlhkost.
Problém ovšem nastává, pokud se voda dostane například prasklinou, nebo nějakým poškozením do podlouhlého "kastlíku", který má 5 klipsů, vede do něj z každé strany gumová "harmonika", ve kterých jsou docela dost důležité kabely (bez nich nejede motor pochopitelně)

Lukas H. píše:By me fakt zajimalo co furt resis...Sprite píše:Čau MaroMarek-is píše:ja bych rekl ze vadi....No a prosím Tě co pod tím teda přesně je nevíš???
Resim to, že mě sere, že mi tam nachcala voda

Pokud to neni rozlamany nebo pokud na koncich nejsou vytrzeny ty gumove koncovky tak tam zadna voda neni...Sprite píše:Lukas H. píše:By me fakt zajimalo co furt resis...Sprite píše: Čau MaroNo a prosím Tě co pod tím teda přesně je nevíš???
Resim to, že mě sere, že mi tam nachcala vodaa mam strach, co se tim mohlo podelat
tot vse..protoze normalne se tam podle me voda nedostane....Ale tímto se omlouvam za blbej dotaz...
N54 PWR