Chtel sem se zeptat ...Mam 318 is coupe a u okna u ridice se posralo automaticke stahnuti pri otevreni a zavreni dveri-aby se to sklo neodiralo...Jinak mi to stahovani funguje bez problemu....V cem je prolem???
Já mám prozměnu problém se zatahováním klasickým.. ještě než okno dojede až nahoru aktuvuje se bezpečnostní spínač proti přivření prstů a okno sjede o pár cm dolu.. stačí to promazat nebo co s tím?
Jinak o problémech u coupé jsem slyšel a ten spínač je asi docela častá věc se zdá. .
Kubis píše:Já mám prozměnu problém se zatahováním klasickým.. ještě než okno dojede až nahoru aktuvuje se bezpečnostní spínač proti přivření prstů a okno sjede o pár cm dolu.. stačí to promazat nebo co s tím?
Kubis píše:Já mám prozměnu problém se zatahováním klasickým.. ještě než okno dojede až nahoru aktuvuje se bezpečnostní spínač proti přivření prstů a okno sjede o pár cm dolu.. stačí to promazat nebo co s tím?
A nekříží se někde..?
jasne ze .. je to suchy a nejspis ohnuty ramenu .. to je u E36 klasika je to z blata ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
S tím stahováním při otevření dveří mám také problém ale na druhý dotaz, kdy okno nedojede do konce bych chtěl reagovat. Dělalo mě to také a tak jsem sundal tapecírung a měl jsem prasklý plech (to trojrameno), jsem jej nechal svařit, došteloval jsem pomocí levé packy (je na jejím konci šroub) dovření okna. Teď jezdí okno dobře bez problémů a ani se nedeformuje těsnící guma, která se právě dříve deformovala, protože okno jezdilo nakřivo.