Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

El. okno E36 coupe

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Prica

#1 Příspěvek od Prica »

Chtel sem se zeptat ...Mam 318 is coupe a u okna u ridice se posralo automaticke stahnuti pri otevreni a zavreni dveri-aby se to sklo neodiralo...Jinak mi to stahovani funguje bez problemu....V cem je prolem???
sumak

#2 Příspěvek od sumak »

pravdepodobne ve spinaci,kterej je v ocku proti zamku dveri
Kubis

#3 Příspěvek od Kubis »

Já mám prozměnu problém se zatahováním klasickým.. ještě než okno dojede až nahoru aktuvuje se bezpečnostní spínač proti přivření prstů a okno sjede o pár cm dolu.. stačí to promazat nebo co s tím?

Jinak o problémech u coupé jsem slyšel a ten spínač je asi docela častá věc se zdá. . :(
Maikl
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Maikl »

Kubis píše:Já mám prozměnu problém se zatahováním klasickým.. ještě než okno dojede až nahoru aktuvuje se bezpečnostní spínač proti přivření prstů a okno sjede o pár cm dolu.. stačí to promazat nebo co s tím?

A nekříží se někde..?
patras Čestný člen
Čestný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od patras Čestný člen »

Maikl píše:
Kubis píše:Já mám prozměnu problém se zatahováním klasickým.. ještě než okno dojede až nahoru aktuvuje se bezpečnostní spínač proti přivření prstů a okno sjede o pár cm dolu.. stačí to promazat nebo co s tím?

A nekříží se někde..?

jasne ze .. je to suchy a nejspis ohnuty ramenu .. to je u E36 klasika :) je to z blata :) ..
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
dell

#6 Příspěvek od dell »

S tím stahováním při otevření dveří mám také problém ale na druhý dotaz, kdy okno nedojede do konce bych chtěl reagovat. Dělalo mě to také a tak jsem sundal tapecírung a měl jsem prasklý plech (to trojrameno), jsem jej nechal svařit, došteloval jsem pomocí levé packy (je na jejím konci šroub) dovření okna. Teď jezdí okno dobře bez problémů a ani se nedeformuje těsnící guma, která se právě dříve deformovala, protože okno jezdilo nakřivo.
Kubis

#7 Příspěvek od Kubis »

Díky kouknu nato, ale mám pocit že to gumu nikde neskřípává, a ani že se to nekříží.. nevím..
Odpovědět