mam dotaz kamarad mne poveril, chtel by zabudovat do coupe E36 misto 2,5 motor 3,5 z petky a chtel by nejake info o uskali teto prestavby. Takze nejake info o tomto kroku kdo to delal nebo ma a byl by ochotny pustit nejake info tom byl by rad, dik.
olaf_ píše:mam dotaz kamarad mne poveril, chtel by zabudovat do coupe E36 misto 2,5 motor 3,5 z petky a chtel by nejake info o uskali teto prestavby. Takze nejake info o tomto kroku kdo to delal nebo ma a byl by ochotny pustit nejake info tom byl by rad, dik.
Kdybys delal osmivalec, tak uz radsi ctyrlitr a jestli jeste ten starej triapullitr, pak bych se spis primlouval dat tam Vanos 2.8 nebo nejaky M.
PÁNOVE BYL JSEM V MOSTU NA TVZ MOST CHALENGE KDE AMEJ NAZDAREK S GALARDEM,F350 ATD DĚLA MACHRY JIM SEM TAM NALOŽIL BOREC S E36 COUPE S 4LITREM V8 A JDE TAM... SICE MALA UPRAVA ALE JDE...POŠLU FOTO....
SMOG píše:PÁNOVE BYL JSEM V MOSTU NA TVZ MOST CHALENGE KDE AMEJ NAZDAREK S GALARDEM,F350 ATD DĚLA MACHRY JIM SEM TAM NALOŽIL BOREC S E36 COUPE S 4LITREM V8 A JDE TAM... SICE MALA UPRAVA ALE JDE...POŠLU FOTO....
no verim ze nakonec by se tam ten V8 dostal ale tak nejak jsme dosli k tomu ze ten 3,5 je vice mene stejny jako 2,5 mysleno velikostne tak by tam nemuselo byt reltivne tolik problemu, kamos je moc rozezranej tak chce pod kapotu trochu vice nes to co ma
Krome samotne zastavby tam pak bude problem s vyvazenosti vozu a jizdnimi vlastnostmi. Preci jen ten motor bude krapanek tezsi a tim padem se rozhodi idealni vyvazeni 50 - 50. Krom brzd bude muset resit taky podvozek.
eko píše:Krome samotne zastavby tam pak bude problem s vyvazenosti vozu a jizdnimi vlastnostmi. Preci jen ten motor bude krapanek tezsi a tim padem se rozhodi idealni vyvazeni 50 - 50. Krom brzd bude muset resit taky podvozek.
lopolo to chtel resit, a 4,4 je oproti 2,8 o 20 kg tezsi
SMOG píše:PÁNOVE BYL JSEM V MOSTU NA TVZ MOST CHALENGE KDE AMEJ NAZDAREK S GALARDEM,F350 ATD DĚLA MACHRY JIM SEM TAM NALOŽIL BOREC S E36 COUPE S 4LITREM V8 A JDE TAM... SICE MALA UPRAVA ALE JDE...POŠLU FOTO....
amigo, V8 tam samo jde, navic ma i lepsi rozlozeni hmotnosti v aute (za napravou... negativem je nutnost zmeny rizeni na prevodku a presunuti posilovace jinam-ojeb)... pisu, ze ten 3,5 se tam nevejde...