no jo obyc sedacka ti to vsakne....Speedy píše:Ale když to neudržíš, tak si celou cestou v tom macháš ři? jak v nočníkukrakatit píše:na cernejch kozenejch sedackach neni zadnej flek videt....

no a pak po zaschnutí tam právě zůstavají ty fleky (mapy)..o))),krakatit píše:no jo obyc sedacka ti to vsakne....Speedy píše:Ale když to neudržíš, tak si celou cestou v tom macháš ři? jak v nočníkukrakatit píše:na cernejch kozenejch sedackach neni zadnej flek videt....
OT: Někde jsem četl že se prováděl rozbor mikrobů co žijí v sedačce. Rozděleno do kategorií - osamělý muž starší, mladý muž, žena atd atd a nějak to vyšlo že na sedáku žije 600-800 kolonií různejch mikrobů a bakterií. Docela hmus!krakatit píše:ja auto bez kuze uz nechci me to pripadna nic moc kdyz clovek vi co sam v nem nekdy provadi... pak si to clovek predstavi co tam nekdo pred tebou delal a fujkytakze jedine kuzi ta se da pekne vycistit....
obvodem protoze tam mas gumy na petkucastro píše:2 HANZ: Myslíš že obvodem? Podle mě je to taky tou šířkou - prostě větší valivý odpor. Na eMku to asi nepoznáš ale tomu iSu to dá docela zabrat.
Proč myslíš že to je obvodem? přece to zas tak větší obvod neni oproti zimním. To sou sice 15 ale zase větší profil...
Myslíš že to může být taky sjetostí gum. Ty vzadu jsou tak 2mm (místy -1mm). To bude asi ono,ne? Abych nebyl za burana - už plánuju přezutí. ale zase jak jsou sjetý tak se tomu iSu někdy zadaří i bokem a na mokru jsou bez problémů (na dálnici bych s tim asi nejel)
no to je fakt , v autě se dělaj všelijaky dobytčárny...o))))krakatit píše:ja auto bez kuze uz nechci me to pripadna nic moc kdyz clovek vi co sam v nem nekdy provadi... pak si to clovek predstavi co tam nekdo pred tebou delal a fujkytakze jedine kuzi ta se da pekne vycistit....
viď ?krakatit píše:to je v prdeli kam sme se dostali od spatnyho ulozeni tlumicu![]()
Bylo toho tady napsano malo?duklak píše:Čauky,mám asi podobný problém:),poslední dobou na zimních kolech auto občas lehce cuklo do strany,měl jsem 185/60 R15 , teď jsem přezul na letní 225/45 R17 a je občas veselé to udržet,jako by mi občas někdo cuknul s volantem,prostě jedu od čáry k čáře,po nějaké sekundě je zase klid,výskyt naprosto náhodný.Co by jste doporučili zkontrolovat ,popř vyměnit jako první? mám 325TD,rok 97.Díky moc za rady
Vymenit to co odeslo. Pricin muze byt hafo. Takze kompletni kontrola podvozku a podvozkovych casti. Prijit na to co je a pak to vymenit, popripade opravit. Je to stale dokola.duklak píše:Čauky,mám asi podobný problém:),poslední dobou na zimních kolech auto občas lehce cuklo do strany,měl jsem 185/60 R15 , teď jsem přezul na letní 225/45 R17 a je občas veselé to udržet,jako by mi občas někdo cuknul s volantem,prostě jedu od čáry k čáře,po nějaké sekundě je zase klid,výskyt naprosto náhodný.Co by jste doporučili zkontrolovat ,popř vyměnit jako první? mám 325TD,rok 97.Díky moc za rady
přesně tak bylo toho napsáno opravdu hafoduklak píše:Čauky,mám asi podobný problém:),poslední dobou na zimních kolech auto občas lehce cuklo do strany,měl jsem 185/60 R15 , teď jsem přezul na letní 225/45 R17 a je občas veselé to udržet,jako by mi občas někdo cuknul s volantem,prostě jedu od čáry k čáře,po nějaké sekundě je zase klid,výskyt naprosto náhodný.Co by jste doporučili zkontrolovat ,popř vyměnit jako první? mám 325TD,rok 97.Díky moc za rady