Jaký sklo od plastovýho rámečku?? Asi nechápu. Přední kryt světel je skleněný a sundáš ho komplet i s tím černým plastem co jsou na něm ty kulatý kryty jednotlivých světel, ale ty jsou z plastu. A jsou tam přilepený, tudíž normálně sundat nejdou. Masku ani nárazník sundavat nemusíš.romeo píše:Zdravim vsechny.taky zrovna menim sklo,je praskly.zkousel nekdo z vas vymenit i to sklo od toho plastovyho ramecku..jo a kdyz jste to menili, sundavali jste naraznik a masku nebo to jde i bez toho diky
Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Rozebrání předních světel
major píše:Jaký sklo od plastovýho rámečku?? Asi nechápu. Přední kryt světel je skleněný a sundáš ho komplet i s tím černým plastem co jsou na něm ty kulatý kryty jednotlivých světel, ale ty jsou z plastu. A jsou tam přilepený, tudíž normálně sundat nejdou. Masku ani nárazník sundavat nemusíš.romeo píše:Zdravim vsechny.taky zrovna menim sklo,je praskly.zkousel nekdo z vas vymenit i to sklo od toho plastovyho ramecku..jo a kdyz jste to menili, sundavali jste naraznik a masku nebo to jde i bez toho diky
Jo a korát že ty kulatý (mluvim o ZKW) tam jsou jenom feftlý na 2 místech lepidlem na sklo a jdou vpohodě taky vyndat. Já je dal úplně pryč kvuli rozptylu světla....
No jde o to ze ty svetla jsou asi vicero typů. ja tam mel bosch a prasklo mi a tak jsem sehnal to nahradni ale je od zkw nebo tak nejak a ma to jiny uchyceni k tomu svetlu. u toho bosche byli plastovy cvakacky a takovy 4 mali plech svorky.a u toho zkw jsou takovy velky 4plech svorky a ty ja ted nemam a potrebuju je nekde sehnat.asi na vrakaci??jo a jak to sviti kdyz se tam ty kulaty skla nedaj je to lepsi?????dikec
-
- Kontaktovat uživatele:
Jirka-328 píše:major píše:Jaký sklo od plastovýho rámečku?? Asi nechápu. Přední kryt světel je skleněný a sundáš ho komplet i s tím černým plastem co jsou na něm ty kulatý kryty jednotlivých světel, ale ty jsou z plastu. A jsou tam přilepený, tudíž normálně sundat nejdou. Masku ani nárazník sundavat nemusíš.romeo píše:Zdravim vsechny.taky zrovna menim sklo,je praskly.zkousel nekdo z vas vymenit i to sklo od toho plastovyho ramecku..jo a kdyz jste to menili, sundavali jste naraznik a masku nebo to jde i bez toho diky
Jo a korát že ty kulatý (mluvim o ZKW) tam jsou jenom feftlý na 2 místech lepidlem na sklo a jdou vpohodě taky vyndat. Já je dal úplně pryč kvuli rozptylu světla....
je Jirko poznat rozdil s a bez tech skel?Taky me ceka vycisteni,tak zda ma cenu do toho hrabat

No ,já tam mám BOSCHE a tam to drží docela fest. A také by mě zajímalo jak to bez těch kulatých bazmeků svítí.Jirka-328 píše:major píše:Jaký sklo od plastovýho rámečku?? Asi nechápu. Přední kryt světel je skleněný a sundáš ho komplet i s tím černým plastem co jsou na něm ty kulatý kryty jednotlivých světel, ale ty jsou z plastu. A jsou tam přilepený, tudíž normálně sundat nejdou. Masku ani nárazník sundavat nemusíš.romeo píše:Zdravim vsechny.taky zrovna menim sklo,je praskly.zkousel nekdo z vas vymenit i to sklo od toho plastovyho ramecku..jo a kdyz jste to menili, sundavali jste naraznik a masku nebo to jde i bez toho diky
-
- Kontaktovat uživatele:
CharlitoCZ píše:bez těch vnitřních skel to bude svítit na prd - je to totéž jako když dáš na feldu čirý přední světla, tak to svítí všudemožně, ale slabě, právě že ty vnitřní skla směrujou paprsek světla...![]()
teď jen doufám, že jsem pochopil o čem se bavíte a nemelu z cesty...
Taky si myslím, že ty to v těch světlech má svůj smysl a kdyby to mělo svítit líp bez nich, že to tam nebude...To je moudrost, co

Peet píše:CharlitoCZ píše:bez těch vnitřních skel to bude svítit na prd - je to totéž jako když dáš na feldu čirý přední světla, tak to svítí všudemožně, ale slabě, právě že ty vnitřní skla směrujou paprsek světla...![]()
teď jen doufám, že jsem pochopil o čem se bavíte a nemelu z cesty...
Taky si myslím, že ty to v těch světlech má svůj smysl a kdyby to mělo svítit líp bez nich, že to tam nebude...To je moudrost, co?
Jo máte pravdu vtom že když vyndáte ty kulatý skla co maj dělat plynutý rozptýlení světla, tak to bude svítit na prd. Ale já tam mám bixenony a ta čočka už je dělaná tak že tam před ní nic být nemá. No a ta spodní část toho kulatýho skla mi to při dálkových zase rozptylovala.
No tak jsem to vyndal a aby to nevypadalo blbě tak jsem to vyndal i z těch dálkovejch co zůstali nezměněný. A místo těch skel jsem tam vyříznul z průhlednýho makrolonu kolečka.....
Změna svítivosti ale není moc patrná, spíš to jenom líp vypadá ve dne.
-
patras
- Čestný člen
- Kontaktovat uživatele:
coupe328 píše:dik Jirko za odpoved,taky mam bixenony,svetla ZKW,ale asi se na to vyprdnu,jen to ocistim.Mam je docela hodne zaprasene.Jen mi poradte,jak dostanu prach dolu z toho zrcadleni okolo?Mam na tom taky trochu prachuiron?technicky benzin?
no tak technicaky bch na to nebral .. je to plast .. a snadno se sedre, poskrabe, zmatni a je to v p***
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Používám maželčin štětec na líčení, je krásně jemnýcoupe328 píše:dik Jirko za odpoved,taky mam bixenony,svetla ZKW,ale asi se na to vyprdnu,jen to ocistim.Mam je docela hodne zaprasene.Jen mi poradte,jak dostanu prach dolu z toho zrcadleni okolo?Mam na tom taky trochu prachuiron?technicky benzin?