Jaký sklo od plastovýho rámečku?? Asi nechápu. Přední kryt světel je skleněný a sundáš ho komplet i s tím černým plastem co jsou na něm ty kulatý kryty jednotlivých světel, ale ty jsou z plastu. A jsou tam přilepený, tudíž normálně sundat nejdou. Masku ani nárazník sundavat nemusíš.romeo píše:Zdravim vsechny.taky zrovna menim sklo,je praskly.zkousel nekdo z vas vymenit i to sklo od toho plastovyho ramecku..jo a kdyz jste to menili, sundavali jste naraznik a masku nebo to jde i bez toho diky
Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Rozebrání předních světel
-
- Klubové ID: 73
Jo a korát že ty kulatý (mluvim o ZKW) tam jsou jenom feftlý na 2 místech lepidlem na sklo a jdou vpohodě taky vyndat. Já je dal úplně pryč kvuli rozptylu světla....major píše:Jaký sklo od plastovýho rámečku?? Asi nechápu. Přední kryt světel je skleněný a sundáš ho komplet i s tím černým plastem co jsou na něm ty kulatý kryty jednotlivých světel, ale ty jsou z plastu. A jsou tam přilepený, tudíž normálně sundat nejdou. Masku ani nárazník sundavat nemusíš.romeo píše:Zdravim vsechny.taky zrovna menim sklo,je praskly.zkousel nekdo z vas vymenit i to sklo od toho plastovyho ramecku..jo a kdyz jste to menili, sundavali jste naraznik a masku nebo to jde i bez toho diky
No jde o to ze ty svetla jsou asi vicero typů. ja tam mel bosch a prasklo mi a tak jsem sehnal to nahradni ale je od zkw nebo tak nejak a ma to jiny uchyceni k tomu svetlu. u toho bosche byli plastovy cvakacky a takovy 4 mali plech svorky.a u toho zkw jsou takovy velky 4plech svorky a ty ja ted nemam a potrebuju je nekde sehnat.asi na vrakaci??jo a jak to sviti kdyz se tam ty kulaty skla nedaj je to lepsi?????dikec
-
- Klubové ID: 94
- Kontaktovat uživatele:
Jirka-328 píše:Jo a korát že ty kulatý (mluvim o ZKW) tam jsou jenom feftlý na 2 místech lepidlem na sklo a jdou vpohodě taky vyndat. Já je dal úplně pryč kvuli rozptylu světla....major píše:Jaký sklo od plastovýho rámečku?? Asi nechápu. Přední kryt světel je skleněný a sundáš ho komplet i s tím černým plastem co jsou na něm ty kulatý kryty jednotlivých světel, ale ty jsou z plastu. A jsou tam přilepený, tudíž normálně sundat nejdou. Masku ani nárazník sundavat nemusíš.romeo píše:Zdravim vsechny.taky zrovna menim sklo,je praskly.zkousel nekdo z vas vymenit i to sklo od toho plastovyho ramecku..jo a kdyz jste to menili, sundavali jste naraznik a masku nebo to jde i bez toho diky
je Jirko poznat rozdil s a bez tech skel?Taky me ceka vycisteni,tak zda ma cenu do toho hrabat

No ,já tam mám BOSCHE a tam to drží docela fest. A také by mě zajímalo jak to bez těch kulatých bazmeků svítí.Jirka-328 píše:Jo a korát že ty kulatý (mluvim o ZKW) tam jsou jenom feftlý na 2 místech lepidlem na sklo a jdou vpohodě taky vyndat. Já je dal úplně pryč kvuli rozptylu světla....major píše:Jaký sklo od plastovýho rámečku?? Asi nechápu. Přední kryt světel je skleněný a sundáš ho komplet i s tím černým plastem co jsou na něm ty kulatý kryty jednotlivých světel, ale ty jsou z plastu. A jsou tam přilepený, tudíž normálně sundat nejdou. Masku ani nárazník sundavat nemusíš.romeo píše:Zdravim vsechny.taky zrovna menim sklo,je praskly.zkousel nekdo z vas vymenit i to sklo od toho plastovyho ramecku..jo a kdyz jste to menili, sundavali jste naraznik a masku nebo to jde i bez toho diky
-
- Klubové ID: 541
- Kontaktovat uživatele:
Taky si myslím, že ty to v těch světlech má svůj smysl a kdyby to mělo svítit líp bez nich, že to tam nebude...To je moudrost, coCharlitoCZ píše:bez těch vnitřních skel to bude svítit na prd - je to totéž jako když dáš na feldu čirý přední světla, tak to svítí všudemožně, ale slabě, právě že ty vnitřní skla směrujou paprsek světla...![]()
teď jen doufám, že jsem pochopil o čem se bavíte a nemelu z cesty...

-
- Klubové ID: 73
Jo máte pravdu vtom že když vyndáte ty kulatý skla co maj dělat plynutý rozptýlení světla, tak to bude svítit na prd. Ale já tam mám bixenony a ta čočka už je dělaná tak že tam před ní nic být nemá. No a ta spodní část toho kulatýho skla mi to při dálkových zase rozptylovala.Peet píše:Taky si myslím, že ty to v těch světlech má svůj smysl a kdyby to mělo svítit líp bez nich, že to tam nebude...To je moudrost, coCharlitoCZ píše:bez těch vnitřních skel to bude svítit na prd - je to totéž jako když dáš na feldu čirý přední světla, tak to svítí všudemožně, ale slabě, právě že ty vnitřní skla směrujou paprsek světla...![]()
teď jen doufám, že jsem pochopil o čem se bavíte a nemelu z cesty...?
No tak jsem to vyndal a aby to nevypadalo blbě tak jsem to vyndal i z těch dálkovejch co zůstali nezměněný. A místo těch skel jsem tam vyříznul z průhlednýho makrolonu kolečka.....
Změna svítivosti ale není moc patrná, spíš to jenom líp vypadá ve dne.
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
no tak technicaky bch na to nebral .. je to plast .. a snadno se sedre, poskrabe, zmatni a je to v p***coupe328 píše:dik Jirko za odpoved,taky mam bixenony,svetla ZKW,ale asi se na to vyprdnu,jen to ocistim.Mam je docela hodne zaprasene.Jen mi poradte,jak dostanu prach dolu z toho zrcadleni okolo?Mam na tom taky trochu prachuiron?technicky benzin?
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Používám maželčin štětec na líčení, je krásně jemnýcoupe328 píše:dik Jirko za odpoved,taky mam bixenony,svetla ZKW,ale asi se na to vyprdnu,jen to ocistim.Mam je docela hodne zaprasene.Jen mi poradte,jak dostanu prach dolu z toho zrcadleni okolo?Mam na tom taky trochu prachuiron?technicky benzin?