Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Teplota vody
-
- Klubové ID: 712
- Kontaktovat uživatele:
Caute vsimol som si ze ked teraz jazdim tak sa mi motor nikdy nezohreje .... rucicka zostava nekde medzi tym modrym polickom a stvrtkou nekedy sa dostane na strvrtku.inak ta vrtula co je za chladicom sa ma tocit stale podla otacok motora???? lebo to aj na volnobeh fuka jak swina......... kurenie ide v poho ale ked to je normalne zohriaty motor tak kuri silnejsie... ked robim drifty na snehu tak sa dostane aj do polky..... raz aj kusok nad... treba tam vymenit ten termostat?? diki.
-
- Klubové ID: 73
Ta vrtule má v sobě visco spojku a ta má sepnout až když je to dost teplý.Hyri píše:Dufam ze to pomoze.. .. ta vrtula je teda v pohode??? ze to tak silno fuka?
Jestli se ti točí i při studeným motoru jako svině ( trochu jí to unášet může, jde zastavit prstama. Davej ale bacha, jestli je kouslá tak nemáš prsty ) tak je ta spojka v ....
- Huska
- Klubové ID: 200
- Kontaktovat uživatele:
přesně tak termostat a je vyřešeno... i kdyby byla visco spojka zatuhlá tak termostat musí držet teplotu na polovině, protože nepustí okruh do chladiče... tudíš vrtule vodu v motoru neochladí.Lukas H. píše:Na viskozu se vykasli, je to termostat tak ho vymen...

-
- Klubové ID: 321
jo .... hlavne prosim te nezapomen na tu 8 ...
ja zapomel a pak jsem to vyrezaval z gumy, abych mohl odjet
uz mam koupene nove, zitra rano to musim vymenit ...
zaroven jsem zjistil, ze mam v pytli vicko na expanzce, jelikoz se to blbe odvzusnovalo, nemelo to skoro zadny tlak ..
uz mam taky nove a chystam se ho po vymene tesneni instalovat ...
termostat jsem koupil wahler - asi 600-700Kc (vcetne tesneni)
to tvarove tesneni me stalo v BMW asi 45Kc ...
petr
ja zapomel a pak jsem to vyrezaval z gumy, abych mohl odjet

uz mam koupene nove, zitra rano to musim vymenit ...
zaroven jsem zjistil, ze mam v pytli vicko na expanzce, jelikoz se to blbe odvzusnovalo, nemelo to skoro zadny tlak ..

uz mam taky nove a chystam se ho po vymene tesneni instalovat ...
termostat jsem koupil wahler - asi 600-700Kc (vcetne tesneni)
to tvarove tesneni me stalo v BMW asi 45Kc ...
petr