Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Podsvícení u zapínání světel E36 Compact
woe..kdyby to bylo tak jednoduchy jak u Tebe, a vedel bych jak na to, tak si to vymenim už dávno sam jako Tobě..Pawllos píše:Zdarec Sprite... Se muzu dneska stavit a mrknem na to, ne? Nejaky zarovky se mi valej v kufru.
Jinak na ten sraz bus me taky nekdy mohl rict, ze. A mam novyho kumpana s E36 1,8i..
Dej vedet...

A s tím srazem klidně..ale Ty na takový srazy moc nejseš ne?

- George_D
- Klubové ID: 49
- Kontaktovat uživatele:
Já tam nic pájenýho nemam a pochybuju, že by zrovna tyto čudly dávali jiný než do 316.Jen vyndat starou a nasadit novou. Prostě odendej spodní část palubky u řidiče. to je tak 5 min a pak šáhni nahoru a vyndej a uvidíš. Pro jistotu lze ten čudl normálně zepředu vyšroubovat a ten plastík pod nim s tim co má svítit jde krásně vyndat a pod nim tu žárovku uvidíš hned bez rozebírání spodku, aby ses přesvědčil že tam opravdu je. 

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
počkej...ono to jde vyndat i zepředu??..takže když vyšroubuju ty tahla, tak mi vypadne ven celej ten vypínač? rozumím tomu správně?..ale mě přijde že ten prusvitnej kousek je v kuse s celou kapličkou..tzn i s tacho atd..kuwa fakt nevím a nechci něco ulomit..George_D píše:Já tam nic pájenýho nemam a pochybuju, že by zrovna tyto čudly dávali jiný než do 316.Jen vyndat starou a nasadit novou. Prostě odendej spodní část palubky u řidiče. to je tak 5 min a pak šáhni nahoru a vyndej a uvidíš. Pro jistotu lze ten čudl normálně zepředu vyšroubovat a ten plastík pod nim s tim co má svítit jde krásně vyndat a pod nim tu žárovku uvidíš hned bez rozebírání spodku, aby ses přesvědčil že tam opravdu je.

Sprite píše:woe..kdyby to bylo tak jednoduchy jak u Tebe, a vedel bych jak na to, tak si to vymenim už dávno sam jako Tobě..Pawllos píše:Zdarec Sprite... Se muzu dneska stavit a mrknem na to, ne? Nejaky zarovky se mi valej v kufru.
Jinak na ten sraz bus me taky nekdy mohl rict, ze. A mam novyho kumpana s E36 1,8i..
Dej vedet...nebudu do toho vrtat když nevím jak..
A s tím srazem klidně..ale Ty na takový srazy moc nejseš ne?jj..příště dám vědět..
Vsak vic hlav vic vi... A kdyz by tam byla ta zarovka, tak ji muzem hned vymenit
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Si snad děláš ze mě prdel, že tohle nedokážeš
Ale když můžu pomůžu 

- Přílohy
-
- krytka.jpg (35.8 KiB) Zobrazeno 1148 x

E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Jo a ten vypínač nevypadne, drží přišroubovanej zezadu. Sundáš pouze čudl 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Možná by šla vyměnit ta žárovka i zepředu nějakou pinzetou, ale spodem je to bez nervů 

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
Tak co?? Už vám to svítí, nebo jste to nenašli?? Zjistil jsem že to bude asi častější příčina, protože jsem to měnil před rokem a dnes mi přestala svítit mlhovková strana 

-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
- Kontaktovat uživatele:
jsem koukal do ETK jak to tam je ... 7 je ta zarovka
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=35&hl=27
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=35&hl=27
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
-
- Klubové ID: 644
- Kontaktovat uživatele:
Taky sem to měnil, odšroubuješ to plastový kolečko a šroubováčkem zespoda vydloubneš ten plast co je ns něm ten obrázek světla..Sprite píše:Ted sem se byl ptat u nás v Enseladu a pry to má svítit..ale říkal že je to součást toho vypínače, musí se pry vymontovat celá palubovka a pry je to tam naletované..takže odpájet a napájet novou žárovku..tak nevím...
Zvládnul by to snad i levej s pravou rukou, ale pozor až to sundáš je tam zevnitř taková tenká tyčka (na tom krytu) tak tu hlavně NEZLOMIT. Zdá se že tam plní funkci jištění tý řárovky aby nevypadla.
A kdyby si chtěl vyndat ten celej vypínač tak musíš povytáhnout budíky (tuším 2 šrouby).. Je to uplná láčovka..

-
- Klubové ID: 399
Ahoj všichni kompak?áci.
Tak teď jsem byl v garáži. Kontrolky mi svítí jak u světel tak u mlhovek.
Ale až když zapnu zapalování. Taky mi svítí obrázek u štelování světel(už v poloze jedna) a šíbr mi svítí už když otevřu dveře. Hurá
http://album.volny.cz/peeef/browse.php? ... owse_page=
Ale až když zapnu zapalování. Taky mi svítí obrázek u štelování světel(už v poloze jedna) a šíbr mi svítí už když otevřu dveře. Hurá

-
- Klubové ID: 399
Kontrolkama myslím ty obrázky u vypínačů(tak teď je to ready)peef píše:Ahoj všichni kompak?áci.
Ale až když zapnu zapalování. Taky mi svítí obrázek u štelování světel(už v poloze jedna) a šíbr mi svítí už když otevřu dveře. Hurá![]()
Tak už svítím...Maikl píše:Taky sem to měnil, odšroubuješ to plastový kolečko a šroubováčkem zespoda vydloubneš ten plast co je ns něm ten obrázek světla..Sprite píše:Ted sem se byl ptat u nás v Enseladu a pry to má svítit..ale říkal že je to součást toho vypínače, musí se pry vymontovat celá palubovka a pry je to tam naletované..takže odpájet a napájet novou žárovku..tak nevím...
Zvládnul by to snad i levej s pravou rukou, ale pozor až to sundáš je tam zevnitř taková tenká tyčka (na tom krytu) tak tu hlavně NEZLOMIT. Zdá se že tam plní funkci jištění tý řárovky aby nevypadla.
A kdyby si chtěl vyndat ten celej vypínač tak musíš povytáhnout budíky (tuším 2 šrouby).. Je to uplná láčovka..

- George_D
- Kontaktovat uživatele:
No na světla v poho spodem a u mlh kdo má vyndavací rádio tak pro menší ruce to jde. Já to od rádia zmáknul