Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Podsvícení u zapínání světel E36 Compact

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Sprite
Klubové ID: 2125

#21 Příspěvek od Sprite »

Ted sem se byl ptat u nás v Enseladu a pry to má svítit..ale říkal že je to součást toho vypínače, musí se pry vymontovat celá palubovka a pry je to tam naletované..takže odpájet a napájet novou žárovku..tak nevím... :(
Pawllos

#22 Příspěvek od Pawllos »

Zdarec Sprite... Se muzu dneska stavit a mrknem na to, ne? Nejaky zarovky se mi valej v kufru.
Jinak na ten sraz bus me taky nekdy mohl rict, ze. A mam novyho kumpana s E36 1,8i..
Dej vedet...
Sprite

#23 Příspěvek od Sprite »

Pawllos píše:Zdarec Sprite... Se muzu dneska stavit a mrknem na to, ne? Nejaky zarovky se mi valej v kufru.
Jinak na ten sraz bus me taky nekdy mohl rict, ze. A mam novyho kumpana s E36 1,8i..
Dej vedet...
woe..kdyby to bylo tak jednoduchy jak u Tebe, a vedel bych jak na to, tak si to vymenim už dávno sam jako Tobě.. :D nebudu do toho vrtat když nevím jak..

A s tím srazem klidně..ale Ty na takový srazy moc nejseš ne? :D jj..příště dám vědět.. :)
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od George_D »

Já tam nic pájenýho nemam a pochybuju, že by zrovna tyto čudly dávali jiný než do 316.Jen vyndat starou a nasadit novou. Prostě odendej spodní část palubky u řidiče. to je tak 5 min a pak šáhni nahoru a vyndej a uvidíš. Pro jistotu lze ten čudl normálně zepředu vyšroubovat a ten plastík pod nim s tim co má svítit jde krásně vyndat a pod nim tu žárovku uvidíš hned bez rozebírání spodku, aby ses přesvědčil že tam opravdu je. :roll:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Sprite

#25 Příspěvek od Sprite »

George_D píše:Já tam nic pájenýho nemam a pochybuju, že by zrovna tyto čudly dávali jiný než do 316.Jen vyndat starou a nasadit novou. Prostě odendej spodní část palubky u řidiče. to je tak 5 min a pak šáhni nahoru a vyndej a uvidíš. Pro jistotu lze ten čudl normálně zepředu vyšroubovat a ten plastík pod nim s tim co má svítit jde krásně vyndat a pod nim tu žárovku uvidíš hned bez rozebírání spodku, aby ses přesvědčil že tam opravdu je. :roll:
počkej...ono to jde vyndat i zepředu??..takže když vyšroubuju ty tahla, tak mi vypadne ven celej ten vypínač? rozumím tomu správně?..ale mě přijde že ten prusvitnej kousek je v kuse s celou kapličkou..tzn i s tacho atd..kuwa fakt nevím a nechci něco ulomit.. :( ještě je možnost v roce vyroby..kolik máš?? já konec 95...třeba je tam rozdíl..
Pawllos

#26 Příspěvek od Pawllos »

Sprite píše:
Pawllos píše:Zdarec Sprite... Se muzu dneska stavit a mrknem na to, ne? Nejaky zarovky se mi valej v kufru.
Dej vedet...
woe..kdyby to bylo tak jednoduchy jak u Tebe, a vedel bych jak na to, tak si to vymenim už dávno sam jako Tobě.. :D nebudu do toho vrtat když nevím jak..

A s tím srazem klidně..ale Ty na takový srazy moc nejseš ne? :D jj..příště dám vědět.. :)

Vsak vic hlav vic vi... A kdyz by tam byla ta zarovka, tak ji muzem hned vymenit
George_D
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od George_D »

Si snad děláš ze mě prdel, že tohle nedokážeš :roll: Ale když můžu pomůžu :lol:
Přílohy
krytka.jpg
krytka.jpg (35.8 KiB) Zobrazeno 1144 x
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
George_D
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od George_D »

Jo a ten vypínač nevypadne, drží přišroubovanej zezadu. Sundáš pouze čudl :wink:
Obrázek
George_D
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od George_D »

Možná by šla vyměnit ta žárovka i zepředu nějakou pinzetou, ale spodem je to bez nervů :wink:
Obrázek
George_D
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od George_D »

Tak co?? Už vám to svítí, nebo jste to nenašli?? Zjistil jsem že to bude asi častější příčina, protože jsem to měnil před rokem a dnes mi přestala svítit mlhovková strana :evil:
Obrázek
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od patras Čestný člen »

me to taky nesviti ale jebu to !
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od patras Čestný člen »

jsem koukal do ETK jak to tam je ... 7 je ta zarovka
http://www.realoem.com/bmw/showparts.do ... g=35&hl=27
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Sprite

#33 Příspěvek od Sprite »

George_D píše:Tak co?? Už vám to svítí, nebo jste to nenašli?? Zjistil jsem že to bude asi častější příčina, protože jsem to měnil před rokem a dnes mi přestala svítit mlhovková strana :evil:
ještě ne... :) ale chystám se na to... :) kdybych to nezvladl do zimy, tak si dame nekde sraz a vymenime to :D :D
Misa Moderátor
Moderátor
Klubové ID: 62

#34 Příspěvek od Misa Moderátor »

Sprite píše: ještě ne... :) ale chystám se na to... :)
Dej pak vědět, jak jsi dopadl ...
E87 120dA & G07 xDrive40d
ex E36 316iCompact & E36 325iC
skautik Čestný člen
Čestný člen

#35 Příspěvek od skautik Čestný člen »

kazdopadne podle etk je tam bud samotna zarovka, nebo zarovka s objimkou... lame se to nekdy kolem roku 95
Maikl
Klubové ID: 644
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Maikl »

Sprite píše:Ted sem se byl ptat u nás v Enseladu a pry to má svítit..ale říkal že je to součást toho vypínače, musí se pry vymontovat celá palubovka a pry je to tam naletované..takže odpájet a napájet novou žárovku..tak nevím... :(
Taky sem to měnil, odšroubuješ to plastový kolečko a šroubováčkem zespoda vydloubneš ten plast co je ns něm ten obrázek světla..
Zvládnul by to snad i levej s pravou rukou, ale pozor až to sundáš je tam zevnitř taková tenká tyčka (na tom krytu) tak tu hlavně NEZLOMIT. Zdá se že tam plní funkci jištění tý řárovky aby nevypadla.
A kdyby si chtěl vyndat ten celej vypínač tak musíš povytáhnout budíky (tuším 2 šrouby).. Je to uplná láčovka.. :lol:
peef
Klubové ID: 399

#37 Příspěvek od peef »

Ahoj všichni kompak?áci.
Tak teď jsem byl v garáži. Kontrolky mi svítí jak u světel tak u mlhovek.
Ale až když zapnu zapalování. Taky mi svítí obrázek u štelování světel(už v poloze jedna) a šíbr mi svítí už když otevřu dveře. Hurá :D
http://album.volny.cz/peeef/browse.php? ... owse_page=
peef
Klubové ID: 399

#38 Příspěvek od peef »

peef píše:Ahoj všichni kompak?áci.
Tak teď jsem byl v garáži. Kontrolky mi svítí jak u světel tak u mlhovek.
Ale až když zapnu zapalování. Taky mi svítí obrázek u štelování světel(už v poloze jedna) a šíbr mi svítí už když otevřu dveře. Hurá :D
http://album.volny.cz/peeef/browse.php? ... owse_page=
Kontrolkama myslím ty obrázky u vypínačů(tak teď je to ready)
Sprite

#39 Příspěvek od Sprite »

Maikl píše:
Sprite píše:Ted sem se byl ptat u nás v Enseladu a pry to má svítit..ale říkal že je to součást toho vypínače, musí se pry vymontovat celá palubovka a pry je to tam naletované..takže odpájet a napájet novou žárovku..tak nevím... :(
Taky sem to měnil, odšroubuješ to plastový kolečko a šroubováčkem zespoda vydloubneš ten plast co je ns něm ten obrázek světla..
Zvládnul by to snad i levej s pravou rukou, ale pozor až to sundáš je tam zevnitř taková tenká tyčka (na tom krytu) tak tu hlavně NEZLOMIT. Zdá se že tam plní funkci jištění tý řárovky aby nevypadla.
A kdyby si chtěl vyndat ten celej vypínač tak musíš povytáhnout budíky (tuším 2 šrouby).. Je to uplná láčovka.. :lol:
Tak už svítím... :) vyšprtl jsem ten plastik kolem, ale jak jsem chtel vytahnou tu žarovičku, tak mi samozřejmě zapadla cela někam pryč...takže budíky musely stejně dolu, najít kablík s objimkou a žarovkou, vyměnit a nasunou zpět to toho uchytu...ale už to je..alespon už umím i vyndat budíky kdyby bylo potřeba... :) Ale že by to šlo spodem, jak tu bylo popisováno dřív si nemyslím..alespon já sem se spodem ke spinači mlhovek nedostal...musel bych stejně vrchem...
George_D
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od George_D »

No na světla v poho spodem a u mlh kdo má vyndavací rádio tak pro menší ruce to jde. Já to od rádia zmáknul :wink:
Obrázek
Odpovědět