alp píše:zapnout klicek, spojit, pockat 10s, rozpojit, vypnout klicek, zapnout klicek a melo by byt vynulovano.
Takže pin 7 a 19 po zapnutí klíčku na 10 vteřin spojit, pak rozpojit, vypnout klíček a je vynulováno na další výměnu?? Doufám, že si nevynuluji taky něco jiného, máš to vyzkoušený??
Petr píše:U mě to takhle funguje, otevřu zásuvku, propojim, zapnu klíček, počkám asi deset vteřin, vypnu klíček, vyndám propojku, zavřu zásuvku a je vynulováno.
jenze kazdy to popisujete jinak,jeden nejdriv zapinate klicek,druhej nejdriv propojujete....
rozhodne to jedno neni....
Petr píše:U mě to takhle funguje, otevřu zásuvku, propojim, zapnu klíček, počkám asi deset vteřin, vypnu klíček, vyndám propojku, zavřu zásuvku a je vynulováno.
jenze kazdy to popisujete jinak,jeden nejdriv zapinate klicek,druhej nejdriv propojujete.... rozhodne to jedno neni....
nevim jak u novejsich motoru, ale u E30, E32 a E34 to jedno je..
jenze kazdy to popisujete jinak,jeden nejdriv zapinate klicek,druhej nejdriv propojujete.... rozhodne to jedno neni....
Napsal jsem postup jak to dělám a vždy to fungovalo. Jinej jsem nezkoušel.
No,buď jsem úplně levej nebo to u všech nejde stejně.Já zkoušel všechny možný postupy,který jsem tu objevil a prostě to nešlo.Nicméně je pravda,že na e30ckách co jsem v minulosti měl to vymazávalo takto naprosto spolehlivě.Tak nevím???
Postup, ktere popisuju na mojem autě funguje, třeba na jinym nepude. Nebo chceš říct, že kecám
jde jenom o to aby byly ty dva zminovany piny po dobu 12s spojeny pri zapnutem klicku zapalovani.. jestli se to spoji pred zapnutim klicku (to bych doporucoval - pres pojistku) nebo po tom, to uz je sumak..
Petr píše:A cpal jsi do správnýho pinu? Ty číslíčka jsou dost malinkatý a jejich poloha celkem navádí k chybě, taky se mi to povedlo. Naštěstí se nic nestalo.
Na 100% jsem zkoušel správný piny,a to co psal darmon jsem zkoušel taky.
Petr píše:A cpal jsi do správnýho pinu? Ty číslíčka jsou dost malinkatý a jejich poloha celkem navádí k chybě, taky se mi to povedlo. Naštěstí se nic nestalo.
Na 100% jsem zkoušel správný piny,a to co psal darmon jsem zkoušel taky.
jestli ti to nejde snulovat, tak mas KO kondiky v pristrojovce.. aspon u E30 to tak bylo..
Mě fachala ta varianta, zapnout klicek, pockat nez zhasnou kontrolky a pak spojit na 10s, pak odpojit, vypnoiut a zapnoout klicek a hotovo. Ale taky mi to trvalo nejmin na 5x