Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Pomozte.Nemůžu nastartovat.
-
Jen tak hádám.Motolejdy píše:Pro KENEDYHO!!!
No,nick je docela hezký,auto taky,ale jak můžeš vědět,jestli i já jsem hezká???Co když mám hezkej jen ten nick a BMW?
![]()
Ale pořádný chlap v pěkným BMW je taky pěkná podívaná pro oči!Hlavně ty moje!!!![]()
Nevíš,jestli někdy bude nějaký sraz BMW,jestli jo,tak kde a kdy?Jezdíš na ty srazy?

V BMW jsem ještě škaredých holek moc neviděl tak doufám, že patříš k vetšině..

Na srazy BMW moc nejezdím, protože to časově nestíhám-práce a tak.....
Ale tento rok se na nějaký srázek určitě podívám, tak se tam můžeme potkat.
O chystaných srazech se tady včas dozvíš-neboj.......

PS : Abych si ověřil, že je to s tou krásou za volantem BMW pravda, můžeš mi poslat pár fotek........Teda jestli chceš.

-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Jestli chceš kvalitní servis a né nějaký bastling, tak jedině u mě!Motolejdy píše:Opravdu chceš?Já bych ten servis vozu zadarmo docela brala!Turboracer píše:Tak to já se chci teda taky seznámit se sličnou majitelkou BÁWA!Pokud potřebuje servis vozu,stačí říct!Peníze nechci.Za odněnu jednou sveze ona mne,jednou já jí!!! Dobrý,ne?![]()
![]()

-
Motolejdy píše:Opravdu chceš?Já bych ten servis vozu zadarmo docela brala!Turboracer píše:Tak to já se chci teda taky seznámit se sličnou majitelkou BÁWA!Pokud potřebuje servis vozu,stačí říct!Peníze nechci.Za odněnu jednou sveze ona mne,jednou já jí!!! Dobrý,ne?![]()
![]()

Pochopitelně jsem myslel kvalitní servis,né bastl ,jak se tady někteří mylně domnívají! Značka - dlouhodobá spolupráce!

-
- Klubové ID: 105
- Kontaktovat uživatele:
Já vím,že to myslel jinak,jen jsem to zkoušela,jestli se to takhle náhodou taky neuchytí.Filozof píše:On to myslel trochu jinak ...Motolejdy píše:Opravdu chceš?Já bych ten servis vozu zadarmo docela brala!Turboracer píše:Tak to já se chci teda taky seznámit se sličnou majitelkou BÁWA!Pokud potřebuje servis vozu,stačí říct!Peníze nechci.Za odněnu jednou sveze ona mne,jednou já jí!!! Dobrý,ne?![]()
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
No,to bych chtěla,ale jezdit do servisu nějakých 160 km,nevím,nevímvoko21 píše:Jestli chceš kvalitní servis a né nějaký bastling, tak jedině u mě!Motolejdy píše:Opravdu chceš?Já bych ten servis vozu zadarmo docela brala!Turboracer píše:Tak to já se chci teda taky seznámit se sličnou majitelkou BÁWA!Pokud potřebuje servis vozu,stačí říct!Peníze nechci.Za odněnu jednou sveze ona mne,jednou já jí!!! Dobrý,ne?![]()
![]()
Servis těla i duše je moje specialita.

-
voko21 píše:Kdo říkal, že by jsi musela jezdit až ke mě?Motolejdy píše: No,to bych chtěla,ale jezdit do servisu nějakých 160 km,nevím,nevímTo by fakt vážně musel být zadarmo!
Jezdil bych za tebou!
![]()
Ale máš pravdu těch 160km souhlasí, mam kamarádku v Krumlově a to je asi tak nastejno.

-
-
- Kontaktovat uživatele:
On to myslel trochu jinak ...
[/quote]
Já vím,že to myslel jinak,jen jsem to zkoušela,jestli se to takhle náhodou taky neuchytí.
Vidím,že asi ne.[/quote]
Myslím to upřímně!!!
[/quote]
Opravdu???Hm,tak na tom už něco je.Dobře,potřebuju na autě něco opravit,tak kam mám jet???
Nevím,odkud jsi,viš?Třeba bys mi mohl spravit ten ovladač na klimu,co skoro každýmu blbne.Prý je to oprava za dvacku.To bys moc neprodělal! 

Já vím,že to myslel jinak,jen jsem to zkoušela,jestli se to takhle náhodou taky neuchytí.

Opravdu???Hm,tak na tom už něco je.Dobře,potřebuju na autě něco opravit,tak kam mám jet???

-
- Klubové ID: 151
- Kontaktovat uživatele:
Kup si pájku a novej kondenzátor a spíchneš si to na koleně!Motolejdy píše: Opravdu???Hm,tak na tom už něco je.Dobře,potřebuju na autě něco opravit,tak kam mám jet???Nevím,odkud jsi,viš?Třeba bys mi mohl spravit ten ovladač na klimu,co skoro každýmu blbne.Prý je to oprava za dvacku.To bys moc neprodělal!
![]()

-
voko21 píše:Kup si pájku a novej kondenzátor a spíchneš si to na koleně!Motolejdy píše: Opravdu???Hm,tak na tom už něco je.Dobře,potřebuju na autě něco opravit,tak kam mám jet???Nevím,odkud jsi,viš?Třeba bys mi mohl spravit ten ovladač na klimu,co skoro každýmu blbne.Prý je to oprava za dvacku.To bys moc neprodělal!
![]()

-
- Kontaktovat uživatele:
No,tak to si rovnou můžu jít tu jednotku koupit.Ani se o nic pokoušet nebudu,protože by to dopadlo stejně.Už jsem se na ní ptala v BMW,tak stojí kolem 6 tisíc.A buhví,kolik stojí pájka.To by mě vyšlo určitě ještě dráž!Turboracer píše:voko21 píše:Kup si pájku a novej kondenzátor a spíchneš si to na koleně!Motolejdy píše: Opravdu???Hm,tak na tom už něco je.Dobře,potřebuju na autě něco opravit,tak kam mám jet???Nevím,odkud jsi,viš?Třeba bys mi mohl spravit ten ovladač na klimu,co skoro každýmu blbne.Prý je to oprava za dvacku.To bys moc neprodělal!
![]()
No a při nejhorším tu jednotku zahodíš a koupíš jinou.Nic horšího se nemůže stát!