Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Pomozte.Nemůžu nastartovat.

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
Martinéz
Klubové ID: 356

#21 Příspěvek od Martinéz »

..xchat seznamka hadr 8O
voko21
Klubové ID: 151
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od voko21 »

Kua objeví se tu nová slečna a jsou všichni tak ochotní! :lol: Až budu mít nějaký problém s autem jako teď PEPA, tak se přihlásím taky třeba jako Blondecat a hned se všechny problémy vyřeší.

To Motolejdy: Kdyby jsi chtěla ještě propojovat nějaké dráty nebo něco jinýho, tak mi napiš SZ. :wink:

:wub: :inlove:
Turboracer

#23 Příspěvek od Turboracer »

Tak to já se chci teda taky seznámit se sličnou majitelkou BÁWA!Pokud potřebuje servis vozu,stačí říct!Peníze nechci.Za odněnu jednou sveze ona mne,jednou já jí!!! Dobrý,ne? :wink: :wink: :twisted:
kenedy

#24 Příspěvek od kenedy »

Motolejdy píše:Pro KENEDYHO!!!

No,nick je docela hezký,auto taky,ale jak můžeš vědět,jestli i já jsem hezká??? :P Co když mám hezkej jen ten nick a BMW? :unsure:
Ale pořádný chlap v pěkným BMW je taky pěkná podívaná pro oči!Hlavně ty moje!!! :D
Nevíš,jestli někdy bude nějaký sraz BMW,jestli jo,tak kde a kdy?Jezdíš na ty srazy?
Jen tak hádám. :roll:
V BMW jsem ještě škaredých holek moc neviděl tak doufám, že patříš k vetšině.. :lol: :onfire:
Na srazy BMW moc nejezdím, protože to časově nestíhám-práce a tak.....
Ale tento rok se na nějaký srázek určitě podívám, tak se tam můžeme potkat.
O chystaných srazech se tady včas dozvíš-neboj....... :twisted:
PS : Abych si ověřil, že je to s tou krásou za volantem BMW pravda, můžeš mi poslat pár fotek........Teda jestli chceš. :oops: :oops:
kenedy

#25 Příspěvek od kenedy »

Martinéz píše:..xchat seznamka hadr 8O
Nezáviď... :lol: :lol: :lol: :D
Motolejdy
Klubové ID: 105
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Motolejdy »

Martinéz píše:..xchat seznamka hadr 8O
Tak promiň,jestli se tě to nějak dotklo.Neměla jsem v úmyslu se tu seznamovat.Opravdu jsem potřebovala poradit,ale trošku jsme odbočili od tématu,to je fakt.Přiznávám se!!! :oops:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Motolejdy »

Turboracer píše:Tak to já se chci teda taky seznámit se sličnou majitelkou BÁWA!Pokud potřebuje servis vozu,stačí říct!Peníze nechci.Za odněnu jednou sveze ona mne,jednou já jí!!! Dobrý,ne? :wink: :wink: :twisted:
Opravdu chceš?Já bych ten servis vozu zadarmo docela brala! :P
Filozof
Klubové ID: 1044

#28 Příspěvek od Filozof »

Motolejdy píše:
Turboracer píše:Tak to já se chci teda taky seznámit se sličnou majitelkou BÁWA!Pokud potřebuje servis vozu,stačí říct!Peníze nechci.Za odněnu jednou sveze ona mne,jednou já jí!!! Dobrý,ne? :wink: :wink: :twisted:
On to myslel trochu jinak ... :D
voko21
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od voko21 »

Motolejdy píše:
Jestli chceš kvalitní servis a né nějaký bastling, tak jedině u mě! :) Servis těla i duše je moje specialita.
Turboracer

#30 Příspěvek od Turboracer »

Motolejdy píše:
:arrow: Moment,já nepsal zadarmo,ale né za peníze! :wink:
Pochopitelně jsem myslel kvalitní servis,né bastl ,jak se tady někteří mylně domnívají! Značka - dlouhodobá spolupráce! :twisted:
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Motolejdy »

Filozof píše:
Motolejdy píše:
Já vím,že to myslel jinak,jen jsem to zkoušela,jestli se to takhle náhodou taky neuchytí. :biggrin: Vidím,že asi ne.
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Motolejdy »

voko21 píše:
Motolejdy píše:
Jestli chceš kvalitní servis a né nějaký bastling, tak jedině u mě! :) Servis těla i duše je moje specialita.
No,to bych chtěla,ale jezdit do servisu nějakých 160 km,nevím,nevím :roll: To by fakt vážně musel být zadarmo! :blush:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od voko21 »

Motolejdy píše: No,to bych chtěla,ale jezdit do servisu nějakých 160 km,nevím,nevím :roll: To by fakt vážně musel být zadarmo! :blush:
Kdo říkal, že by jsi musela jezdit až ke mě? :wink: Jezdil bych za tebou! :wink:

Ale máš pravdu těch 160km souhlasí, mam kamarádku v Krumlově a to je asi tak nastejno.
Turboracer

#34 Příspěvek od Turboracer »

voko21 píše:
Motolejdy píše: No,to bych chtěla,ale jezdit do servisu nějakých 160 km,nevím,nevím :roll: To by fakt vážně musel být zadarmo! :blush:
Kdo říkal, že by jsi musela jezdit až ke mě? :wink: Jezdil bych za tebou! :wink:

Ale máš pravdu těch 160km souhlasí, mam kamarádku v Krumlově a to je asi tak nastejno.
:P No jasně! Sfoukl by při jedné jízdě dva servisy! :P Vypadá to,že kamarádka není příliš náročná na údžbu! :banana:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od voko21 »

Turboracer píše: :P No jasně! Sfoukl by při jedné jízdě dva servisy! :P Vypadá to,že kamarádka není příliš náročná na údžbu! :banana:
:lol: :lol: :bomb:
Turboracer

#36 Příspěvek od Turboracer »

Motolejdy píše:
Filozof píše:
Motolejdy píše: Opravdu chceš?Já bych ten servis vozu zadarmo docela brala! :P
Já vím,že to myslel jinak,jen jsem to zkoušela,jestli se to takhle náhodou taky neuchytí. :biggrin: Vidím,že asi ne.
:lol: Myslím to upřímně!!! 8O
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Motolejdy »

On to myslel trochu jinak ... :D[/quote]

Já vím,že to myslel jinak,jen jsem to zkoušela,jestli se to takhle náhodou taky neuchytí. :biggrin: Vidím,že asi ne.[/quote]

:lol: Myslím to upřímně!!! 8O[/quote]

Opravdu???Hm,tak na tom už něco je.Dobře,potřebuju na autě něco opravit,tak kam mám jet??? :mrgreen: Nevím,odkud jsi,viš?Třeba bys mi mohl spravit ten ovladač na klimu,co skoro každýmu blbne.Prý je to oprava za dvacku.To bys moc neprodělal! :lol:
voko21
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od voko21 »

Motolejdy píše: Opravdu???Hm,tak na tom už něco je.Dobře,potřebuju na autě něco opravit,tak kam mám jet??? :mrgreen: Nevím,odkud jsi,viš?Třeba bys mi mohl spravit ten ovladač na klimu,co skoro každýmu blbne.Prý je to oprava za dvacku.To bys moc neprodělal! :lol:
Kup si pájku a novej kondenzátor a spíchneš si to na koleně! 8)
Turboracer

#39 Příspěvek od Turboracer »

voko21 píše:
Motolejdy píše: Opravdu???Hm,tak na tom už něco je.Dobře,potřebuju na autě něco opravit,tak kam mám jet??? :mrgreen: Nevím,odkud jsi,viš?Třeba bys mi mohl spravit ten ovladač na klimu,co skoro každýmu blbne.Prý je to oprava za dvacku.To bys moc neprodělal! :lol:
:o No a při nejhorším tu jednotku zahodíš a koupíš jinou.Nic horšího se nemůže stát! :D
Motolejdy
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Motolejdy »

Turboracer píše:
voko21 píše:
:o No a při nejhorším tu jednotku zahodíš a koupíš jinou.Nic horšího se nemůže stát! :D
No,tak to si rovnou můžu jít tu jednotku koupit.Ani se o nic pokoušet nebudu,protože by to dopadlo stejně.Už jsem se na ní ptala v BMW,tak stojí kolem 6 tisíc.A buhví,kolik stojí pájka.To by mě vyšlo určitě ještě dráž! :D
Odpovědět