Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Motor M40 nebo M43?
Myslim si,ze to je podle krytu rozvodu-remen/retez a M40 se montovala i do E30.Je tam urcite vice dalsich znaku, ale nikdy jsem to nemel. Bude to vedet Lopolo nebo DaF.Oba ty kary meli.
(U M40 by mel byt plastovy kryt rozvodu a u M43 hlinikovy-retez je mazany olejem a napinany hydraulickym napinakem).
(U M40 by mel byt plastovy kryt rozvodu a u M43 hlinikovy-retez je mazany olejem a napinany hydraulickym napinakem).
M40 se opravdu montovala i do E30 - byly to posledni modely. Ja osobne mel M43. Kdyz jsem videl u Mila v kare M40, tak je to skorou uplne jinej motor. Ma to jinou hlavu - uplne hranatou s divnym - takovym starsim napisem BMW. Ma to uplne jinak delany rozvody vzduchoveho sani. Moje M43 byl ten nejnovejsi model, co se delal od konce roku 93 az do 1998. Blok motoru a hlavne hlava dostaly jistych zmen, cele se to trochu zaoblilo. K motoru je privedene takove mohutnejsi hlinikove sani - takove velke parozi. Ale byl jsem docela prekvapen, kdyz jsme nataceli v Praze, tak prijel Beda se svoji 318i a on mel jeste trosku modifikovanou verzi 318ky. Nevim, co to mohlo byt, ale jeho motor byl jako kombinace M40 a novejsimi prvky z M43. A to jeho sani, to jsem jeste nevidel. Az se sejdeme na nejakym srazku (Milo, Lopolo, Kriznik, ja) tak Ti to tam blejskenem a vystavime na webu, nejlepsi je asi videt obrazky.
M40 podle mě poznaš na první pohled od M43 podle ventilového víka. M40 má nalévací otvor směrem dozadu a kulatou zátku, kdežto M43 má čtvercovou zátku a otvor vpředu.
Nejsem si jistej, ale M40 používá k pohonu vodní pumpy a alternátoru atd. klínový žemen na rozdíl od M43 kde je plochý.
Sání, kryty rozvodů apod. je asi opravdu lepší nechat na foto.
Nejsem si jistej, ale M40 používá k pohonu vodní pumpy a alternátoru atd. klínový žemen na rozdíl od M43 kde je plochý.
Sání, kryty rozvodů apod. je asi opravdu lepší nechat na foto.
Já jsem měl 318i M40, něco podobného jsem řešil, mrkni na: http://www.bmwklub.cz/modules.php?name= ... ght=motory