Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Vzduchový filtr

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od patras Čestný člen »

tady je fotka
Přílohy
Fotografie(04).jpg
Fotografie(04).jpg (25.02 KiB) Zobrazeno 956 x
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Vlasta Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 148

#22 Příspěvek od Vlasta Člen Klubu »

Váha zůstává. Asi záleží na rozdílu v ceně kuželu a kitu. Já u BMW s přímým filtrem nemám zkušenost, protože mám E39 530d a tam se dělá pouze vložka. Předtím jsem měl Mondeo ST a kupoval jsem kit od K&N, bylo to přesně připravený i s hadicí pod nárazník pro přívod studeného vzduchu a do hřibu byl udělaný otvor pro snímač, co byl originál do airboxu (zřejmě teplota nebo nevím).
Anonymous

#23 Příspěvek od Anonymous »

:D moc díky za odpovědi

rozdílem mezi samotným kuželem a kitem jsem myslel rozdíl na výkonu jestli se vyplatí si něco připlatit a vzít kit nebo se na kit vy.... a cinknout Hanzovi vzít tu imitaci K&N co nabízí a co tu má každej druhej :?:
Anonymous

#24 Příspěvek od Anonymous »

Píďa píše::D moc díky za odpovědi

rozdílem mezi samotným kuželem a kitem jsem myslel rozdíl na výkonu jestli se vyplatí si něco připlatit a vzít kit nebo se na kit vy.... a cinknout Hanzovi vzít tu imitaci K&N co nabízí a co tu má každej druhej :?:
pokud bys chtěl max. výkon, tak carbonový průchozí sání od BMC tušim...

jinak kit třeba od K&N je jen předraženej shit - třeba na moji oldies káru stojí 4200 pokud si dobře pamatuju

moje řešení s filtrem od Hanze bylo za asi 1200 komplet

kdyby byla v rámci kitu i přepážka mezi motorovym prostorem a filtrem, tak proč ne, ale takhle je to sakra drahý...
Anonymous

#25 Příspěvek od Anonymous »

přechozí jsem byl já

DC
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od Miki_JI »

Kit neprida vubec nic ... Teda pokud se bavime o kitu od greenu nebo K&N protoze jak uz nekdo psal prede mnou kit je jen ,,projekce,, pro kontretni typ auta. Teda prechodka a max. kousek potrubi. Takze usnadni montaz ale neprida nic na vykonu.

Ntw. nema nekdo moznost mi sehnet prirubu z Alfy 33 ??? Viz clanek,, Jak prizpusobit MAF na filtr,, tady ve foru... Nemuzu to sehnat a nechce se mi kvuli tomu jet do Brna nebo Prahy,,, PROSIM :cry:
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od patras Čestný člen »

Miki_JI píše:

Kit neprida vubec nic ... Teda pokud se bavime o kitu od greenu nebo K&N protoze jak uz nekdo psal prede mnou kit je jen ,,projekce,, pro kontretni typ auta. Teda prechodka a max. kousek potrubi. Takze usnadni montaz ale neprida nic na vykonu.

Ntw. nema nekdo moznost mi sehnet prirubu z Alfy 33 ??? Viz clanek,, Jak prizpusobit MAF na filtr,, tady ve foru... Nemuzu to sehnat a nechce se mi kvuli tomu jet do Brna nebo Prahy,,, PROSIM :cry:
udelat !!! 5cm trubky a kousek plechu ... frezka, svarecka bruska a tada '!!!
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Miki_JI
Klubové ID: 106
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od Miki_JI »

patras píše:
Miki_JI píše:

udelat !!! 5cm trubky a kousek plechu ... frezka, svarecka bruska a tada '!!!
Doma nevedu :-( A moc lidi takhle vybavenejch taky neznam :( Objel sem vrakace v okoli a kazdej mi nutil celou vahu vzduchu a nedali pokoj ani kdyz jsem jim vysvetlil ze do myho mazla to stejne nepujde a ani to nechci ... hruza domluva :x
Anonymous

#29 Příspěvek od Anonymous »

Tak vám moc díky, něco takového jsem chtěl slyšet "kit nebrat jsou to vyhozený prachy" stačí kužel a šikovný ruce :D

a ještě jeden takovej malej... :idea: ...nezkoušel někdo z vás měnit celej airbox např. v 316 za airbox z něčeho většího třeba z 325, :?: nebo něco jako náporové sání :?: pokud ano tak s jakým výsledkem :?
Hanz Člen Klubu
Člen Klubu
Klubové ID: 6

#30 Příspěvek od Hanz Člen Klubu »

mno, ja mel na iS naber v kapote + u ledviny "lapac", kterej nabiral vzduch vic k tomu origo pruduchu u svetla /odstraneny ty plasty/ + udelanej uvnitr z alu plechu "airbox" o podstatne vetsim objemu a v nem filtr...
“Ability is what you're capable of doing.”
George_D
Klubové ID: 49
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od George_D »

Ono udelat obrousit atd, taky neni nic moc, když se tam ten vzduch pak pere a naráží do stěn hranatýho vchodu z kulatýho a proto když jsem viděl tu přírubu z Alfy 33 a její supr zpracování a zkosením stěn a hlavně na autě znatelných změn. Když jsem tam měl tu udělanou přechodku tak to škubalo při plném šlánutí, což ted už neregistruju :wink:
Obrázek
E36 328 Coupe+E30 318iA LPG Coupe - Jezdim se srdcem, ktere mi tluče pod kapotou BMW
ŽEBŘÍČEK ŠKODLIVOSTI DROG !!!!
Odpovědět