Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

hydroštely

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Odpovědět
Zpráva
Autor
Darkeye

#1 Příspěvek od Darkeye »

Nazdar všichni. Prosim kohokoliv o radu v nasledujici veci - slysim hydra (nejspis) a nejhorsi je ze ne jen ja, ale kazdej kdo je v dosahu 30m - co s tim? uz sem koupil novy (repliky), po par tejdnech vzdy odejde dalsi - cim to muze bejt? je to strasnej zvuk, ale udajne se motoru nic nedeje ikdyz to cvaka - je to pravda? mel nekdo podobnej problem? kupovat dal porad novy hydra nebo celej motor? nema nekdo prebytecnou 1,8 do E30 z 89´? diky za vsechny napovedy. D
Pítr

#2 Příspěvek od Pítr »

hlavně jestli jsi vyměnil i olej. ??? :? hydroštely odchází tím ,že se zanesou karbonem z hodně oježděnýho oleje.
kdyš máš nový a začali cvakat ,tak může stačit když dáš kvalitní olej .
měl jsem taky tenhle problém ,potom jsem to rozhodil ,hydroštely ponořil do trichloru ,opatrně rozchodil ,dal je tam ,nový olej - plná syntetika a jsou v poho. :D :D
- hydroštely můžou zacvakat chvíli po startu ,potom musí ztichnout
ignor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ignor »

za kolik se daji koupit nove hydroštely z druhovuroby?? dik
gejza

#4 Příspěvek od gejza »

Jestly ti můžu poradit ,nejdřív si nech změřit tlak oleje než začneš mněnit
zdvihátka!To se mi stalo taky ,mněnil jsem zdvihátka jedno po druhém
nakonec i hidr. napínák řetězu ,a ve finále se mi to potkalo !!!! Závada byla jednoduchá rozlámalo se mi plastové vodítko řetězu a ty kousky se nasekaly do síta v olej. vaně.Tím my klesl tlak oleje aniž by se rozsvítila kontrolka a bylo vymalováno. čau :!:
Hanis

#5 Příspěvek od Hanis »

alp píše:btw, zajimalo by me, jak se chovaji spatny hydrostely. Co to dela ten motor, krom toho ze v tom cvaka? Klepe se to nejak, strili to do vejfalu, ci neco podobnyho ???
Hydraulický zdvihátka pouze vymezují ventylovou vůli, pokud cvakají vůle se nevymezí. Je to jako by jsi neměl seřízený ventily.
ignor
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ignor »

kdepak se daji takove hydrostely zakoupit?? ma nekdo zkusenosti s tou druhovyrobou?? rekl bych ze zrovna u teto soucastky dost zalezi na presnosti. dik
Lada Zuzjak
Klubové ID: 2915

#7 Příspěvek od Lada Zuzjak »

Hanis píše:
alp píše:btw, zajimalo by me, jak se chovaji spatny hydrostely. Co to dela ten motor, krom toho ze v tom cvaka? Klepe se to nejak, strili to do vejfalu, ci neco podobnyho ???
Hydraulický zdvihátka pouze vymezují ventylovou vůli, pokud cvakají vůle se nevymezí. Je to jako by jsi neměl seřízený ventily.
Hele a nemuze se stat ze by se treba uklepal ventil? jako ze neustale narazi do sedla a docela asi nedoseda na vacku, a i vacka ase asi otukava. Nebo to je tak good matros ze je to vceklu jedno?
Anonymous

#8 Příspěvek od Anonymous »

Hele mam zrovna hydrostely doma na vic ta kti je muzu pucit jestli se to tim vyresi. M40 318i motor. :)
Pivson
Klubové ID: 570
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pivson »

Priznam se ze jsem hydrostel jeste nevidel.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 81220&rd=1

Vypada to takhle:
11 32 1 739 299
Přílohy
01591.jpg
01591.jpg (9.41 KiB) Zobrazeno 2749 x
Odpovědět