Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
hydroštely
Nazdar všichni. Prosim kohokoliv o radu v nasledujici veci - slysim hydra (nejspis) a nejhorsi je ze ne jen ja, ale kazdej kdo je v dosahu 30m - co s tim? uz sem koupil novy (repliky), po par tejdnech vzdy odejde dalsi - cim to muze bejt? je to strasnej zvuk, ale udajne se motoru nic nedeje ikdyz to cvaka - je to pravda? mel nekdo podobnej problem? kupovat dal porad novy hydra nebo celej motor? nema nekdo prebytecnou 1,8 do E30 z 89´? diky za vsechny napovedy. D
hlavně jestli jsi vyměnil i olej. ???
hydroštely odchází tím ,že se zanesou karbonem z hodně oježděnýho oleje.
kdyš máš nový a začali cvakat ,tak může stačit když dáš kvalitní olej .
měl jsem taky tenhle problém ,potom jsem to rozhodil ,hydroštely ponořil do trichloru ,opatrně rozchodil ,dal je tam ,nový olej - plná syntetika a jsou v poho.
- hydroštely můžou zacvakat chvíli po startu ,potom musí ztichnout

kdyš máš nový a začali cvakat ,tak může stačit když dáš kvalitní olej .
měl jsem taky tenhle problém ,potom jsem to rozhodil ,hydroštely ponořil do trichloru ,opatrně rozchodil ,dal je tam ,nový olej - plná syntetika a jsou v poho.

- hydroštely můžou zacvakat chvíli po startu ,potom musí ztichnout
Jestly ti můžu poradit ,nejdřív si nech změřit tlak oleje než začneš mněnit
zdvihátka!To se mi stalo taky ,mněnil jsem zdvihátka jedno po druhém
nakonec i hidr. napínák řetězu ,a ve finále se mi to potkalo !!!! Závada byla jednoduchá rozlámalo se mi plastové vodítko řetězu a ty kousky se nasekaly do síta v olej. vaně.Tím my klesl tlak oleje aniž by se rozsvítila kontrolka a bylo vymalováno. čau
zdvihátka!To se mi stalo taky ,mněnil jsem zdvihátka jedno po druhém
nakonec i hidr. napínák řetězu ,a ve finále se mi to potkalo !!!! Závada byla jednoduchá rozlámalo se mi plastové vodítko řetězu a ty kousky se nasekaly do síta v olej. vaně.Tím my klesl tlak oleje aniž by se rozsvítila kontrolka a bylo vymalováno. čau

Hydraulický zdvihátka pouze vymezují ventylovou vůli, pokud cvakají vůle se nevymezí. Je to jako by jsi neměl seřízený ventily.alp píše:btw, zajimalo by me, jak se chovaji spatny hydrostely. Co to dela ten motor, krom toho ze v tom cvaka? Klepe se to nejak, strili to do vejfalu, ci neco podobnyho ???
-
- Klubové ID: 2915
Hele a nemuze se stat ze by se treba uklepal ventil? jako ze neustale narazi do sedla a docela asi nedoseda na vacku, a i vacka ase asi otukava. Nebo to je tak good matros ze je to vceklu jedno?Hanis píše:Hydraulický zdvihátka pouze vymezují ventylovou vůli, pokud cvakají vůle se nevymezí. Je to jako by jsi neměl seřízený ventily.alp píše:btw, zajimalo by me, jak se chovaji spatny hydrostely. Co to dela ten motor, krom toho ze v tom cvaka? Klepe se to nejak, strili to do vejfalu, ci neco podobnyho ???
-
- Klubové ID: 570
- Kontaktovat uživatele:
Priznam se ze jsem hydrostel jeste nevidel.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 81220&rd=1
Vypada to takhle:
11 32 1 739 299
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 81220&rd=1
Vypada to takhle:
11 32 1 739 299
- Přílohy
-
- 01591.jpg (9.41 KiB) Zobrazeno 2752 x