hydroštely
-
Darkeye
Nazdar všichni. Prosim kohokoliv o radu v nasledujici veci - slysim hydra (nejspis) a nejhorsi je ze ne jen ja, ale kazdej kdo je v dosahu 30m - co s tim? uz sem koupil novy (repliky), po par tejdnech vzdy odejde dalsi - cim to muze bejt? je to strasnej zvuk, ale udajne se motoru nic nedeje ikdyz to cvaka - je to pravda? mel nekdo podobnej problem? kupovat dal porad novy hydra nebo celej motor? nema nekdo prebytecnou 1,8 do E30 z 89´? diky za vsechny napovedy. D
-
Pítr
hlavně jestli jsi vyměnil i olej. ???
hydroštely odchází tím ,že se zanesou karbonem z hodně oježděnýho oleje.
kdyš máš nový a začali cvakat ,tak může stačit když dáš kvalitní olej .
měl jsem taky tenhle problém ,potom jsem to rozhodil ,hydroštely ponořil do trichloru ,opatrně rozchodil ,dal je tam ,nový olej - plná syntetika a jsou v poho.
- hydroštely můžou zacvakat chvíli po startu ,potom musí ztichnout
kdyš máš nový a začali cvakat ,tak může stačit když dáš kvalitní olej .
měl jsem taky tenhle problém ,potom jsem to rozhodil ,hydroštely ponořil do trichloru ,opatrně rozchodil ,dal je tam ,nový olej - plná syntetika a jsou v poho.
- hydroštely můžou zacvakat chvíli po startu ,potom musí ztichnout
-
ignor
-
gejza
Jestly ti můžu poradit ,nejdřív si nech změřit tlak oleje než začneš mněnit
zdvihátka!To se mi stalo taky ,mněnil jsem zdvihátka jedno po druhém
nakonec i hidr. napínák řetězu ,a ve finále se mi to potkalo !!!! Závada byla jednoduchá rozlámalo se mi plastové vodítko řetězu a ty kousky se nasekaly do síta v olej. vaně.Tím my klesl tlak oleje aniž by se rozsvítila kontrolka a bylo vymalováno. čau
zdvihátka!To se mi stalo taky ,mněnil jsem zdvihátka jedno po druhém
nakonec i hidr. napínák řetězu ,a ve finále se mi to potkalo !!!! Závada byla jednoduchá rozlámalo se mi plastové vodítko řetězu a ty kousky se nasekaly do síta v olej. vaně.Tím my klesl tlak oleje aniž by se rozsvítila kontrolka a bylo vymalováno. čau
-
Hanis
Hydraulický zdvihátka pouze vymezují ventylovou vůli, pokud cvakají vůle se nevymezí. Je to jako by jsi neměl seřízený ventily.alp píše:btw, zajimalo by me, jak se chovaji spatny hydrostely. Co to dela ten motor, krom toho ze v tom cvaka? Klepe se to nejak, strili to do vejfalu, ci neco podobnyho ???
-
ignor
-
Lada Zuzjak
- Klubové ID: 2915
Hele a nemuze se stat ze by se treba uklepal ventil? jako ze neustale narazi do sedla a docela asi nedoseda na vacku, a i vacka ase asi otukava. Nebo to je tak good matros ze je to vceklu jedno?Hanis píše:Hydraulický zdvihátka pouze vymezují ventylovou vůli, pokud cvakají vůle se nevymezí. Je to jako by jsi neměl seřízený ventily.alp píše:btw, zajimalo by me, jak se chovaji spatny hydrostely. Co to dela ten motor, krom toho ze v tom cvaka? Klepe se to nejak, strili to do vejfalu, ci neco podobnyho ???
-
Anonymous
-
Pivson
- Klubové ID: 570
Priznam se ze jsem hydrostel jeste nevidel.
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 81220&rd=1
Vypada to takhle:
11 32 1 739 299
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?Vie ... 81220&rd=1
Vypada to takhle:
11 32 1 739 299
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.