Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 😉

Docela dost to plave.....

Vše o E21, E30, E36, E46, E90/E91/E92/E93, F30/F31/F32/F33/F34/F36
Zpráva
Autor
stva

#21 Příspěvek od stva »

patras píše:
stva píše:Mám na levý straně vůli v čepu (na konci ramene) a podobné příznaky. Na rovný silnici pohoda (zatáčky, rovinky - super). Ale když najedu rychlejc levým kolem na podélnou díru (třeba od náklaďáku vymačkanou kolej), tak mi to ustřelí doleva. Za mokra je to ještě větší vopruz.
V nebližší době ho hodlám vyměnil.
apropo :) konecne dalsi reagujici compacter :) :) uz jsme 3
Radši "Compac?ák". "Compacter" mi připadá jako "Kompostér" :D
Speedy Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 51

#22 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Jestli chceš měnit 19 čep, tak vyndej celý rameno. Pak tomu čepu uřízni flexou tu tyčku a pak ho kladivem vytluč ven z ramena. Pak očisti to oko a trubkou o správném průměru s vybráním(tak aby jsi nepoškodil ten čep) ho natluč zpět. Práce tak na půl hodky anine. Jestli jsi z Prahy, tak Ti můžu půjčit nebo ukázat tu trubku.
stva

#23 Příspěvek od stva »

Speedy píše:Jestli chceš měnit 19 čep, tak vyndej celý rameno. Pak tomu čepu uřízni flexou tu tyčku a pak ho kladivem vytluč ven z ramena. Pak očisti to oko a trubkou o správném průměru s vybráním(tak aby jsi nepoškodil ten čep) ho natluč zpět. Práce tak na půl hodky anine. Jestli jsi z Prahy, tak Ti můžu půjčit nebo ukázat tu trubku.
Dík za návod. 8)
martinm3
Klubové ID: 92
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od martinm3 »

To rameno je ohlé. Koukni na to musí bejt krásně v rovině když na to koukneš.
Anonymous

#25 Příspěvek od Anonymous »

martinm3 píše:To rameno je ohlé. Koukni na to musí bejt krásně v rovině když na to koukneš.
Jaxi přišel na to, že to rameno je ohlé? SJi ho měřil? Mi přijde tvuj přispěvek tak trochu mimo...
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od martinm3 »

Anonyme zeptám se tě jestli vůbec víš jak to rameno vypadá? Když se do toho sereš!! Ale já si myslím že to má hodně moc spolěčnýho s tímhle tématem! A neměřím ho! Jestli vidíš tak to na zdviži poznáš! Dál No Coment! Nemá cenu se bavit s Anonymním prudičem!
Jirka-328
Klubové ID: 73

#27 Příspěvek od Jirka-328 »

martinm3 píše:Anonyme zeptám se tě jestli vůbec víš jak to rameno vypadá? Když se do toho sereš!! Ale já si myslím že to má hodně moc spolěčnýho s tímhle tématem! A neměřím ho! Jestli vidíš tak to na zdviži poznáš! Dál No Coment! Nemá cenu se bavit s Anonymním prudičem!
Proč myslíš že by mělo bejt ohlý ? To by dělalo neplechu i na kloudný silnici a taky geometrie by byla blbá né? Kolik stojí 1 rameno? Asi balík co?
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#28 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

martinm3 píše:Anonyme zeptám se tě jestli vůbec víš jak to rameno vypadá? Když se do toho sereš!! Ale já si myslím že to má hodně moc spolěčnýho s tímhle tématem! A neměřím ho! Jestli vidíš tak to na zdviži poznáš! Dál No Coment! Nemá cenu se bavit s Anonymním prudičem!
Neprudim, jenom mi přišlo zcestné konstatovat na jistotu, že je nějaké rameno ohlé, když jsi ho ani neviděl. Jsem celkem klidnej člověk, takže kecy tvého typu mě fakt nevzrušujou 8)
Anonymous

#29 Příspěvek od Anonymous »

muze to byt silembloky zadnich ramen, ale to docela dost boucha! Stava se to taky u gum s sipovym vzorkem! Smaozrejme nejvice pusobi vytekle tlumice! Nebo spatna geometrie
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#30 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

Taxem dnes vymenil přední silentbloky na podélných zadních ramenech a světe div se, auto se začalo v zatáčkách na příčných nerovnostech chovat daleko klidněji a již neuskakuje zadek jako před tím.
martinm3
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od martinm3 »

Tak se zkus zeptat někoho co dělá přední ohlé rameno a jak poznáš že je ohlý. Ok?
TURBO_KrteK
Klubové ID: 65

#32 Příspěvek od TURBO_KrteK »

netusite jak se jmenuje silentblok co "drzi zadni tlumic v karoserii" ?
je uchycen mezi ty dva ovalne plisky, kryty je "gumovou cepickou"

prip. cislo dilu

v ETK je to nejak divne nakreslene

btw kdyz uz sem u toho ETK jde nejak zobrazit obrazek dilu pres celou obrazovku ? kdyz dam zoom, tak v tom obdelnicku prd vidim :)

dik
Jirka-328

#33 Příspěvek od Jirka-328 »

Tak jsem vyřešil problém s kolejema...... Půjčil jsem si od kamoše 8x17" kola na 225/45-17 a je po problému.... sice to trošku znát je // ty koleje // ale proti těm mejm 225/50-16 na 7" ráfcích je to bomba....

Takže scháním M3kový kola......
patras Čestný člen
Čestný člen
Klubové ID: 7
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od patras Čestný člen »

Speedy píše:Taxem dnes vymenil přední silentbloky na podélných zadních ramenech a světe div se, auto se začalo v zatáčkách na příčných nerovnostech chovat daleko klidněji a již neuskakuje zadek jako před tím.
kolik te prisly ty silentbloky ???
BMW E39 530i Topazblau - MPaket - I///M Jebat PAKET
Jirka-328

#35 Příspěvek od Jirka-328 »

patras píše:
Speedy píše:Taxem dnes vymenil přední silentbloky na podélných zadních ramenech a světe div se, auto se začalo v zatáčkách na příčných nerovnostech chovat daleko klidněji a již neuskakuje zadek jako před tím.
Mě přišli přední silentbloky na 700,- pár..... bylo to z BMW za nákupku. Normál je tak +20 proc
Speedy Čestný člen
Čestný člen

#36 Příspěvek od Speedy Čestný člen »

patras píše:
V ELITu přeze mne jsou za 300,- kus
Odpovědět