Radši "Compac?ák". "Compacter" mi připadá jako "Kompostér"patras píše:apropostva píše:Mám na levý straně vůli v čepu (na konci ramene) a podobné příznaky. Na rovný silnici pohoda (zatáčky, rovinky - super). Ale když najedu rychlejc levým kolem na podélnou díru (třeba od náklaďáku vymačkanou kolej), tak mi to ustřelí doleva. Za mokra je to ještě větší vopruz.
V nebližší době ho hodlám vyměnil.konecne dalsi reagujici compacter
![]()
uz jsme 3
Docela dost to plave.....
-
stva
-
Speedy
- Čestný člen
- Klubové ID: 51
Jestli chceš měnit 19 čep, tak vyndej celý rameno. Pak tomu čepu uřízni flexou tu tyčku a pak ho kladivem vytluč ven z ramena. Pak očisti to oko a trubkou o správném průměru s vybráním(tak aby jsi nepoškodil ten čep) ho natluč zpět. Práce tak na půl hodky anine. Jestli jsi z Prahy, tak Ti můžu půjčit nebo ukázat tu trubku.
-
stva
Dík za návod.Speedy píše:Jestli chceš měnit 19 čep, tak vyndej celý rameno. Pak tomu čepu uřízni flexou tu tyčku a pak ho kladivem vytluč ven z ramena. Pak očisti to oko a trubkou o správném průměru s vybráním(tak aby jsi nepoškodil ten čep) ho natluč zpět. Práce tak na půl hodky anine. Jestli jsi z Prahy, tak Ti můžu půjčit nebo ukázat tu trubku.
-
martinm3
- Klubové ID: 92
-
Anonymous
-
martinm3
-
Jirka-328
- Klubové ID: 73
Proč myslíš že by mělo bejt ohlý ? To by dělalo neplechu i na kloudný silnici a taky geometrie by byla blbá né? Kolik stojí 1 rameno? Asi balík co?martinm3 píše:Anonyme zeptám se tě jestli vůbec víš jak to rameno vypadá? Když se do toho sereš!! Ale já si myslím že to má hodně moc spolěčnýho s tímhle tématem! A neměřím ho! Jestli vidíš tak to na zdviži poznáš! Dál No Coment! Nemá cenu se bavit s Anonymním prudičem!
-
Speedy
- Čestný člen
Neprudim, jenom mi přišlo zcestné konstatovat na jistotu, že je nějaké rameno ohlé, když jsi ho ani neviděl. Jsem celkem klidnej člověk, takže kecy tvého typu mě fakt nevzrušujoumartinm3 píše:Anonyme zeptám se tě jestli vůbec víš jak to rameno vypadá? Když se do toho sereš!! Ale já si myslím že to má hodně moc spolěčnýho s tímhle tématem! A neměřím ho! Jestli vidíš tak to na zdviži poznáš! Dál No Coment! Nemá cenu se bavit s Anonymním prudičem!
-
Anonymous
-
Speedy
- Čestný člen
-
martinm3
-
TURBO_KrteK
- Klubové ID: 65
netusite jak se jmenuje silentblok co "drzi zadni tlumic v karoserii" ?
je uchycen mezi ty dva ovalne plisky, kryty je "gumovou cepickou"
prip. cislo dilu
v ETK je to nejak divne nakreslene
btw kdyz uz sem u toho ETK jde nejak zobrazit obrazek dilu pres celou obrazovku ? kdyz dam zoom, tak v tom obdelnicku prd vidim
dik
je uchycen mezi ty dva ovalne plisky, kryty je "gumovou cepickou"
prip. cislo dilu
v ETK je to nejak divne nakreslene
btw kdyz uz sem u toho ETK jde nejak zobrazit obrazek dilu pres celou obrazovku ? kdyz dam zoom, tak v tom obdelnicku prd vidim
dik
-
Jirka-328
-
patras
- Čestný člen
- Klubové ID: 7
-
Jirka-328
Mě přišli přední silentbloky na 700,- pár..... bylo to z BMW za nákupku. Normál je tak +20 procpatras píše:kolik te prisly ty silentbloky ???Speedy píše:Taxem dnes vymenil přední silentbloky na podélných zadních ramenech a světe div se, auto se začalo v zatáčkách na příčných nerovnostech chovat daleko klidněji a již neuskakuje zadek jako před tím.
-
Speedy
- Čestný člen