Cau hosani, mam takovy problem blbne mi motor a to tak ze kdyz jedu a du pres 5000 tak mi to zacne bublat a vykon v hajzlu a vubec se to nevzpamatuje az kdyz se vratim v otackach pod 5000. Muze tohle delat ridici jednotka?? Dik za help
myslim že by to mohla být klidně jednotka, tak jak si to popsal to vypadá jako že se motor vytočí až do omezovače, myslím že bu? ti to špatně ukazuje otáčky motoru "ale to bys asi poznal i podle tachometru" a nebo máš bordel v jednotce a omezovač ti zapíná už při 5000 ot/min a nebo je to něco úplně jiného. :mhehe:
Co to znamená bublat? Střílet do výfuku a pod? Znamenalo by to, že Ti to špatně zapaluje. Zkontroluj svíčky a jestli je tam rozdělovač, tak taky ten. Mě to dělalo jednou Fávo, když se mi posral rozdělovač(vzpříčil sem i tam uhlík a ohnula se mi snímací hvězdice), pak to najendou začalo kolem 4000 cukat a a chcípat. Sorry, jestli jsem uplně mimo
Taky by to mohla byt spatna dodavka benzinu, proste to u 5000 nestaci dodavat. Treba ucpanej palivovej filtr. Ale nedelalo by to uplne presne ve stejnou dobu.
No ono to jenom jako zvukove ale zeby to nejak strilelo to ne jen to proste tak divne jako by bubla a strati to vykon a je divny. a pritom uz se tam vymenilo od vahy pres veskery draty krom teda elektriky a ted uz sem dospel k tomu ze krome jednotky a motorove elektriky nezustalo nic je tam jinek motor a vsechno kolem nej a stejne to dela. Tak fakt uz zoufalstvi . Zkusim jeste ridici jednotku a kdyz ne tak uz fakt nevim.
Ještě mě napadlo, jestli se stačí zavírat ventily, tzn, jestli není nějaký hydroštel zaseklý nebo pružina na ventilu zlomená nebo tak něco. Nebo přeskočený rozvoďák od vačky. Ale tenhle motor neznám, takže Ti moc asi neporadím. Tohle je pouze teoreticky, taxe nezlob, jeslti říkám kraviny...
Pavelikk píše:Cau hosani, mam takovy problem blbne mi motor a to tak ze kdyz jedu a du pres 5000 tak mi to zacne bublat a vykon v hajzlu a vubec se to nevzpamatuje az kdyz se vratim v otackach pod 5000. Muze tohle delat ridici jednotka?? Dik za help
No pokud to není ucpanej benzín filtr a svíčky jsou v pořádku, tipnul bych si to na nouzovej program, tzn. předstih v hajzlu. Nouzovej program může mít víc důvodů, ale většinou je to lambda nebo váha vzduchu. Diagnóza nutná.
No covece vahu sme menili, cerpadlo benalu taky a pocitac tak testovali jinej. takze ted uz zbyva jen ty motorovy draty protoze vsechno ostatni bylo uz kompletne vymeneny.
Pavelikk píše:No covece vahu sme menili, cerpadlo benalu taky a pocitac tak testovali jinej. takze ted uz zbyva jen ty motorovy draty protoze vsechno ostatni bylo uz kompletne vymeneny.
otázka je, jestli za nový díly nebo klumpy z vrakálu, které mohly být stejně v prdleli jako ty tvoje
konkrétně s tou váhou mám špatný zkušenosti / nakonec funglovka a byl klid
Pavelikk píše:No covece vahu sme menili, cerpadlo benalu taky a pocitac tak testovali jinej. takze ted uz zbyva jen ty motorovy draty protoze vsechno ostatni bylo uz kompletne vymeneny.
Ne čerpadlo, ale ten filtr zkus ještě vyměnit, jak psal Shrek..Nebo radši fšechny filtry
tak panove problem vyresen delaly to nove hydrostely. vymeneno za stare a motor lita jak strelenej. Jinak benzin. filter je i kastle ze strany spojkovyho valecku zasunutej do plast. drzaku. At zijou novy nahradni dily
A prc jsi ty hydrostely menil,kdyz to ted lita,to pred tim nelitalo?
Jinak super to ti musel spadnout kamen ze srdce,ze?Aspon vis ze mas pulku auta kvuli tomu problemu novou...