Mám kamaráda, který se věnuje tuningu aut a mluví pořád o nějaké více zaoblené vačce, jež by významným způsobem zvýšila kroutící moment a snad i výkon motoru.
Co je to zač? Nepůjde tím náhodou motor po 10 tisících do háje?
motor bude mít větší výkon, ale křivky se posunou do vyšších otáček, to znamená kdyby jsi jel sprint se stejným autem sprint a točili by kste to max do třeba 4000ot./min. tak ti ujede, ale když to budete točit do maxima tak tobě to bude ve vyších otáčkách výce akcelerovat, to znamená že budeš muset víc motor točit, auto ti nepojede od spodních ot. ale až od vyších. Snad jsem se vyjádřil správně, pokud ne tak mě určitě někdo opraví. Např. Alpina u Z8 ubrala na výkonu aby tím přidala kroutící moment, Z8 se pak líp zbírá.
Originál zaslal Kriznik jak rekl klakson... je nutny sahat do M3 motoru a jeste k tomu 3.2 s double vanosem? ...
nerozebirat :nene: ... bud rad ze to mas v cajku
Bubi, fakt se na to u M3 3,2 vyser a takovy veci pust z hlavy... Nenechal bych to udelat v CR asi nikoho... Pokud by to nedelal sam Hamann, nebo Hartge, popripade RacingDynamics, nebo AC-Schnitzer.
Ve Vychodnich Cechach je manik s trilitrem M3 a nechal si delat Vacku nekde v CR a po asi pul roce se mu potkali pisty z ventilama... Po komplet repasi kupoval skoro celej novej motor. Daval mu to pak do hromady Kramskej a vyslo ho to na neskutecnou vatu...
Kluci v Motorsportu vedi, co je pro ten motor dobre a dobre to udelali a naprogramovali...
Jak rekl Klakson, jede to jako prdel... A co jsem Te videl, jak jsi prasil ty hosiky na okruhu v Brne... Tak Ti to jede opravdu good.
Brzdy:
Přední kotouč vrtaný OZ Racing
Zadní kotouč vrtaný OZ Racing
Přední destičky FERODO Racing DS2500
Zadní destičky FERODO Racing DS2000
+brzdová kapalina FERODO Racing
Sání 239 USD a výfuk 659 USD.
Přední kotouč vrtaný OZ Racing - 2.414,00 Kč/kus
Zadní kotouč vrtaný OZ Racing - 2.253,00 Kč/kus
Přední destičky FERODO Racing DS2500 - 3.890,00 Kč/sada
Zadní destičky FERODO Racing DS2000 - 2.770,00 Kč/sada
Originál zaslal Bubi Sání 239 USD a výfuk 659 USD.
Přední kotouč vrtaný OZ Racing - 2.414,00 Kč/kus
Zadní kotouč vrtaný OZ Racing - 2.253,00 Kč/kus
Přední destičky FERODO Racing DS2500 - 3.890,00 Kč/sada
Zadní destičky FERODO Racing DS2000 - 2.770,00 Kč/sada
Tak ty ceny jsou v poho:bigok: Čekal jsem něco horšího!:eek: