Mohou se lišit tlumiče auta mezi man a aut řazením? Podle OEM ne. Stejný ročník, předface. Staré šli pryč, vadné. Z automatu jsou OK, ale auto je jak koza (vysoko)...
cau ja mel stejnej problem stare tlumice vejska normalni pak sem dal nove a auto vepredu uplne vysoko nevim cim to je tak sem dal snizene pruziny a auto je normalne
ať nezakládám další tema,
Jak poznám jaký mám podvozek na autě?
podle vin sportovní, podle BMW Katalogu také.
Tlumič mám na pravé straně měký při prohoupnutí auta je slišet bouchnutí. Levá strana nebouchá ,ale tuhost nic moc. V zatáčkách je auto široké ,při brždění předek trochu houpe-zatím slabě.
číslo na tlumiči jsem zatím nenašel, ale jsou zřejmě měněné- málo orezlé a docela čisté.
díky
BMW je vždy srdeční záležitost -takovej velkej kardiostimulátor !
Mam dotaz na mé E39 530d touring mam po výmněně předních tlumičů strašně zvedlej předek se starými to taky bylo zvedlé ale ne tak moc jo a tlumiče mam doražený v náboji předchozí majitel mněnil pružiny a dal z 525tds(e39) je možný že z tds jsou delší a tvrdší? a zadem mi sedí až ma áčka jak na škodovkách (taky vzadu nové tlumiče ) pera původní a nivo nemá
Mam E39 face, s M paket podvozkem. Na predek se dali origo primo M5 tlumice s pruzinou a ulozenim a auto je taky vys nez bylo a i oproti zadku vypada vys
Snížený pružiny k origo tlumičům předek nesníží. Teď jsem měnil tlumiče a mám sport snížený podvozek. Omylem jsem koupil obyč tlumiče a mám předek zvedlej. Hlavně nepracují v rozmezí na který jsou stavěný, takže dřív nebo pozdeji vytečou. K snížený pružině musí být snížený tlumič.
To je sice pravda, ale az kdyz snizujes hodne...Kdyz jdes o centak az dva dolu, tak to takovej problem taky neni. mel jsem na prvni e39 obicejne tlumice a H&R pruziny snizene o 3cm a fungovalo to dobre
Já mám teď origo tlumič a pružinu sportovní, předek mám stejně o pár centáku zvedlej. Taky si myslím, že výšku určuje pružina tak že bych měl problém jinde?