DaweTDS píše:golf2vr6 píše:https://www.youtube.com/watch?v=XeQmkOc3jaA&feature=youtube_gdata_player
hmm hustý..zkus 100-160 na 4q
kudla a to se divam,ze tam mam jeste jakysi zavahani u tech 80km/h :/// a 18" kola 245

DaweTDS píše:Bobkins píše:Pochlubte se někdo kdo jste měnil turbo na 525tds ? co vše a jak to dopadlo ?
To jsem dělal takyS turbem z E39 530d jsem naměřil i s upraveným čerpadlem 209ps a s turbem z E60 530d (co mám teť v BMW) to jelo ještě o něco líp,ale s tím jsem na brzdě nebyl..odhad kolem 230ps
all píše:Mi povídej, šel sem ještě dál, něž co máš nahráno tya ted je potřeba odbrzdit a ejhle... dvouhmota se mi pod náporem 4kvaltu rozlétla
a ted jezdím se serií 142kw a můžu říct, že to čipnuté s větším turbem je snad rozdíl dalšího autanesrovnatelně
Couloo píše:Ahoj chlapi, dost zajimave tema a tak to malinko ozivim. Chystam se delsi dobu resit turbo na e39 142kw. Dela si tak nejak co chce,od spodu je tam velka dira a houka jak sanitka ale jinak tlaci. Auto jsem koupil v DE a k autu jsem dostal nejake certifikaty ze je tam delanej nejakej CHIP a mel bych mit 155kw ktere byli dokonce zapsany v nemeckym TP a pri prihlaseni v CZ mi tech 155kw taky zapsaly do velkeho TP. Nevim teda, jestli je to tim chipem nebo je turbo v prdeli ale cele 2 roky to jede stejne a to tak ze auto zrychluje a nekde okolo 3 az 3500 otacek vystreli jak kdyby me nekdo kopl do prdele.
Jednou jsem omylem na aukru vydrazil turbo na e60 530d 160kw ktere neni 100% a chystam se ho nechat zrepasovat. Turbo mi lezi v regale a tak me tet napada ze bych ho dal do e39. Nikdy jsem nevedel ze to jde az po cteni Vasich prispevku. Jak je to teda s tou regulaci ? To co mam je na el. regulaci. Na to misto muzu dat starou podtlakovou regulaci a hotovo nebo jak ??
Diky