Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
E34 - cigaretová zásuvka v konzoli
Ná pár E34 a taky na E32 sem si všiml že mají na konci středové konzole udělaný zapik a zásuvku. Nemáte někdo po ruce wiring diagram kde by bylo vidět kam to je zapojeno? Můj tour touto feature nedisponuje a začíná mi tam ta zásuvka chybět. Koukal sem i do katalogu a nějak nemůžu najít že by to na E34 bylo
asi blbě hledám.

- Storm
Loni jsem to dodělával a konektor v přípravě jsem na svazku nenašel, no a stejně kdyby tam byl, tak bych to zase musel shánět origo kabeláž, abych to propojil se zapalovačem, takže jednodužší bylo, připojit vyrobenou kabeláž na přední zapalovač, jsou tam silné dráty, v pohodě zvládnou včetně pojistky oba zapalovače najednou.
udělal jsem si zásuvku v kufru v e34 jsou tam dva dráty hodně silné modrý a červený +12V.
Stačí jen pojistka a koupit univrerz. zásuvku a je to.
Jde mi o tu 12v zásuvku vepředu v popélníku. Nevíte kudy vedou kabely ?Rád bych zjistil protože nevim kam vedou k jakým pojistkám a kudy jsou tažené mě neukazuje žádné napětí a tak ji nemohu používat.
Nechce se mi rozdělávat celá palubovka a trávit nad tím celej jeden den.
Díky.
Jde mi o tu 12v zásuvku vepředu v popélníku. Nevíte kudy vedou kabely ?Rád bych zjistil protože nevim kam vedou k jakým pojistkám a kudy jsou tažené mě neukazuje žádné napětí a tak ji nemohu používat.
Díky.
Storm píše:No přesně tak, ten slouží pouze jako přívod pro osvětlení, třeba kazetové zásuvky, třeba zadního zapalovače, nebo podsvícené M řadící páky, rozhodně ne pro napájení zapalovače, už jsem to psal výše, je potřeba vzít napájení z předního zapalovače, to poslouží dostatečně.
Nebo jednodušejí přímo z baterie.. jsou tam díry a pod kobercem to lze protáhnout... tedy pokud máte jako já baterii pod sedačkou... jinak zapalovač, ale to nebude asi žádný med:))
Saaakra, ten výhřev bych dozadu taky bral!
jakou tam máš lavici Touring nebo sedan?
Zjistit by to šlo, ale takhle je to jednodušší, rozumíš
Děkuji 

Mohl bys prosím říct, kde tyto kabely jsou? Jestli na pravé nebo levé straně a kde přibližně? Nejlépe i barvuFilozof píše:udělal jsem si zásuvku v kufru v e34 jsou tam dva dráty hodně silné modrý a červený +12V.
Díky.

- Storm
Dělám to do Touru, rok o tom přemýšlím a teď je vhodná doba
Kabely předního zapalovače vedou přes palubní desku, je to hrubý hnědý a červenožlutý drát, následně do konektorů v levé části pod volantem, tady je fotka z minulého týdne, měl jsem to celé rozdělané.
Na obrázku je to vidět, mám na tom napojené modrýma rachlospojkama dva dráty, žlutý a šedý, měl jsem to jako dočasné napojení zadního zapalovače z loňska.

Kabely předního zapalovače vedou přes palubní desku, je to hrubý hnědý a červenožlutý drát, následně do konektorů v levé části pod volantem, tady je fotka z minulého týdne, měl jsem to celé rozdělané.
Na obrázku je to vidět, mám na tom napojené modrýma rachlospojkama dva dráty, žlutý a šedý, měl jsem to jako dočasné napojení zadního zapalovače z loňska.