Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
Zaregistrovani baterie
-
- Klubové ID: 877
- Kontaktovat uživatele:
kolegyni odesla pred par lety baterka na 530d E60. bylo to u plzne, konal se odtah z pojistky do inveltu.
nasledne v inveltu chteli za novou gelovou baterku (+ kodovani + problemy s diagnostikou + update jednotek atd) pres 16 tisic (vc. dane)!!! nakonec jsem tam pro auto jel s ni a "vyhadalo" se to na 10 + dan (8 gelova baterka, 2 prace s diagnostikou)...
osobne bych tam hodil tu baterku, co tam byla. v autorizaku co nam tvrdili pry maji vnitrni smernici do E60 davat vzdy gelovky, i kdyz tam byla olovena.
nasledne v inveltu chteli za novou gelovou baterku (+ kodovani + problemy s diagnostikou + update jednotek atd) pres 16 tisic (vc. dane)!!! nakonec jsem tam pro auto jel s ni a "vyhadalo" se to na 10 + dan (8 gelova baterka, 2 prace s diagnostikou)...
osobne bych tam hodil tu baterku, co tam byla. v autorizaku co nam tvrdili pry maji vnitrni smernici do E60 davat vzdy gelovky, i kdyz tam byla olovena.
S Inveltem v Plzni prosím nic nesrovnávejte.Nic neumí a ceny tu mají víc než vysokohorské.Mluvím ze své zkušenosti nezvládli přehrát software v mé E61 donutli mě koupit novou jednotku alarmu kterou s tím spojovali a nakonec jsem tam nechal 12 600,- a auto vezl do servisu ve Vohenstrausu kde mi to za den přehráli bez sebemešího problému.milo píše:kolegyni odesla pred par lety baterka na 530d E60. bylo to u plzne, konal se odtah z pojistky do inveltu.
- cmelak
- Klubové ID: 2687
Musí se registrovat i u E39? Mám rok a půl novou Vartu Silver Dynamic a už je skoro v píči, nemá někdo zkušenosti s reklamací? Zřejmě ji budu muset využít ale nemám náhradní baterku
Jak se to normálně řeší? Jak poznaj že jsem si jí neodkurvil sám?

Čeština do BMW, MK4, CCC, CIC, Aktualizace navigace 2019, Odblok TV/DVD
O registrování baterie je zde napsáno spoustu, ale nikde jsem nenašel postup jak např. pomocí INPA postupovat..
Opravte mne pokud jsem postupoval špatně..
Pomocí INPA jsem se spojil s řídící jednotkou motoru v mém případě DDE5, po té jsem zvolil F5 read status, dále F7 IBS, v tomto podmenu jsem zvolil F5 Batterietausch registrieren, objevila se hláška OKAY a tu jsem potvrdil..
Je to takhle správně ..?
Kde se v INPA dočtu jakou baterii mám zaregistrovanou a při jakém nájezdu..
Děkuji..
Opravte mne pokud jsem postupoval špatně..
Pomocí INPA jsem se spojil s řídící jednotkou motoru v mém případě DDE5, po té jsem zvolil F5 read status, dále F7 IBS, v tomto podmenu jsem zvolil F5 Batterietausch registrieren, objevila se hláška OKAY a tu jsem potvrdil..
Je to takhle správně ..?
Kde se v INPA dočtu jakou baterii mám zaregistrovanou a při jakém nájezdu..
Děkuji..

- Přílohy
-
- 02.JPG (153.88 KiB) Zobrazeno 252 x