vyfuky su specificke na dany typ, tvarovane a ohybane podla spodku, je to docela tazke trafit aby to bolo tip top.
Podla etk by snad koncovy tlmic mohol pasovat z e36 235i alebo e46 320i a vyssie, e39 520i
Stredovy tlmic som kukal a to bude tazke ani sa nepodobaju a uz vobec krom e34 maju ostatne BMW IN/OUT na zaciatku a konci, e34 ma out na boku co je pruser pre spodok a praca potom k hovnu,
koncovy tlmic nebude problem to sa da prisposobit docela lahko.
Taky jsem to teď před 2týdnama řešil, zatím jsem to celý zaplátoval plechem a přivařil COčkem a svary přešplíchal zinkovým sprejem...Snad to přežije do dalšího jara, než to budu zase řešit..Použít výfuk z e36 325i a 328i sice půjde ale tím si moc nepomůžeš, ty jetý už maj stejně po životnosti, a nový nepoláci stojej stejnej peníz. Myslím že polák by nějakou dobu účel splnil, kolikrát nejsou tak špatný. Když ho hned po koupi natřeš nějakoužáruvzdornou barvou, určitě se ti prodlouží životnost, a nebudeš se muset mrcasit s tím, aby ti seděli trubky na sebe a držáky tlumičů...
Tam kde sem koupil odtahovku v PL ma manik tri prdele dilu na starsi BMW e30 e32 e34, a navyse to mam k polakovi asi 70km, kdyz tam pojedu pro gumi skusim neco od nej vzit a pak ti to poslu jestli bude dobrej a bude ho mit, pak v BB PL maj nabeton vyfuky, na e36 325Ci sem kupoval za 700kč novy a je to už skoro 5rokou a chalan ho tam ma furt, takze je to docela dobre.
Pisal som ti ze som daval kamosovi koncovy tlmic z e39 528i do e34 525tds ale cely sa prerabal a davali sme tam len tu cast ktora ma OUT tu druhu sme vyrezali.
Inak mne sa podarilo dat do 528i /prvej 528i co sem mnel/ vyfuky z M5 - prace ukrutna dlha a jebacka ako svina ale vysledok bol vynikajuci.
Dalej som daval na jednu e36 vyfuk z X5 IS a druhy som daval zase do e39 a pohoda, da sa vsetko ale musis vedet co vobec chces a to je prave ten problem, skoda do ritky mal som prave este jeden taky vyfuk z X5 4,6IS ale dal som ho zadarmo zakaznikovi co kupoval retrofit sportu odomna. co už.
moja prva e39 v roku 2009 ked som ju prekopal na style M5, vyfuky z X5 4,4is, vsetko som vyrezal, ano stav karoserie spatny ale po celolaku bola tip top, kupil ju jeden pan na SK a potom ju rozsekal.
Ako pisem, nic nemozne pokial chces a mas chut.
Přílohy
2012-03-23 17.57.43.jpg (78.99 KiB) Zobrazeno 476 x
ZVERBO: ok pěkný ale já nemám dílnu a tady kolem nikoho kdo se bude den dva drbat s autem. Rád bych koupil dvě části dal nějak dokupy šup auto na zvedák a do hodiny dvou aby bylo vše hotovo...
S tím polskem popřemýšlím ale nevim co tam prodává jakou značku atd.
Určitě to nebude origo v top stavu za pár stovek...
Možná to bude ten polmostrow polskej nevim...chtělo by to vidět...
Máte někdo nápady ? sem snima.... střed a konec aniž bych musel řezat vrtat atd.
toto iste kupis aj v polsku, pokial chces pridi kumne a pojdeme do Klodska spolu kupis co potrebujes a ja taktiez cestu zapatis akurat odteba kumne, mam to cca 60km a pojdem tam urcite v najblizsej dobe, po navrate to mozme umna hned naladovat a pofrcis už hotovo domou.
Inak ja som v polsku volil komplet pozink nie takto osetreny, docela som sa bal ze sa to olupe.
hele daj se sehnat i použitelné jeté, já hledal před cca 2mi lety nebo kolika novy vejfal a koupě nového bylo za raketu a nebo něco obyč ale tomu sem nevěřil, tak sem vzal origo z vrakecu od Vrablika tady z fora. Pokud seš z brna jak máš uvedeno tak se mu ozvi, je z blanska tak to máš kousek.
a jen pro info, origo vejfal je vkuse od katu až po konec.
to polsko si klidně kup... já ho mám na autě už dva roky, stříknul jsem to černou na výfuky a zatím naprosto v pohodě... koupil jsem tenkrát polskej i první díl, bez katů pouze s nějakým hrncem v jejich místě, co tam je, jestli stlačená tma nevim, ale taky v pohodě. můžu dát kdyžtak odkaz i na web odkud jsem to bral, jsou CZ.
polmostrow mozem kludne odporucit, mam ho asi 8 mesiacov, prekonal nasolenu zimu, a stale vyzera tak ako som ho kupil, jedine ostrenie ktore som mu doprial bolo dokladne antikorozne osetrenie zvarov, tam by to zhnilo 100%, inak je plech platovany hlinikom, a korozia sa zjavila len na mieste kde som spravil silnu ryhu.. BOSAL stal skoro 200€, tento 40, a podla toho ako vyzera vydrzi urcite 2-3 roky, bosal mozno aj 7, lenze stoji 5x viac.