Prozkoumejte výhody členství v klubu a rozšiřte naše řady 
	Palivova pumpa E34 TDS
- 
				blinker
 - Klubové ID: 2759

ok vyměnim a budu i rád já, kdyžtak stary-novy zkus prosím najít odkaz na ten návod, který jsi už psal.... ať se tu zbytečně neptám na něco co bylo napsáno... aaa ten trojúhelníkovej klíč - vyrobit svépomocí z nějakýho trupkáče asi co 
) ...... jeden píšete hyd. hlava, druhý rozdělovací hlava - to je předpokládám to samé  

j je to to same.. na ten trojuholnik ide naklepat tisichranova 7čka. http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 66647.html  na tej istej stranke su kdesi navody pri vymene rozvodov apod. su tam nejake fotky ak ti to pomoze.. ale vsetko uz bolo povedane.

- 
				blinker

ještě přidám něco  
 na tý rozdělovací hlavě uprostřed je tuším trojúhelníkovej šroub, nebo matka, nebo nevim co to je (viz. http://www.google.cz/imgres?hl=cs&biw=1 ... =108&ty=59 ) kolem toho to chce taky přetěsnit ne?

- 
				blinker

tak to vypadá, že čerpadlo tam ani pořádně nesedlo, do tý drážky - klínek tam je a šlo až podezřele lehce ven. Nedaří se mi natočit motor na HU, otáčel jsem tim šroubem pod visco spojkou vrtule - ale zase to nechci přeskočit 
 tam bude asi jeden směr otáčení co? nebo to mám otočit na HU přes něco jinýho  

- 
				blinker

dal jsem na tvou radu a bez čerpadla jsem s tim netočil, ale ani s tim čerpadlem jsem s tim moc nepootočil... Btw. čerpadlo přetěsněný, jako nástroj na vyndání starýho těsnění výborně posloužil háček na ryby a bylo teda pekelně zpuchřený, nový těsnění tam šlo bez problémů opatrně nandat přes tu hlavu 
 to jsem rád. Teď než to zkusim chci zkontrolovat ty rozvody, nooo tam u tý vrtule je něco ještě většího než 27, řekl bych 32. Točit po směru hodinovejch ručiček znamená když stojím před autem a koukám na motor, tak po směru hodinovejch ručiček?  

- 
				beny-maser

pokud chceš točit motorem ,tak toč za šroub řemenice na klice a netoč s tím za vodní pumpu.blinker píše:tak to vypadá, že čerpadlo tam ani pořádně nesedlo, do tý drážky - klínek tam je a šlo až podezřele lehce ven. Nedaří se mi natočit motor na HU, otáčel jsem tim šroubem pod visco spojkou vrtule - ale zase to nechci přeskočittam bude asi jeden směr otáčení co? nebo to mám otočit na HU přes něco jinýho
- 
				blinker

už mám motor krvavej, jak mám prsty orvaný  

... tak vráceno do auta, chytnout nechce, nafta už nikde neteče... vačka nahoře klín do jednoho směru, vyfotil jsem to. Nejdřív chytil jak dostal první dodávku nafty, hned chcípl, potom nechtěl naskočit, při spuštěnym startéru se jakoby chytal, ale nechytil...
http://blink.rajce.idnes.cz/e34_tds_11_1995

http://blink.rajce.idnes.cz/e34_tds_11_1995
- 
				blinker

max 10sec jsem mu dal... chtěl jsem nejdřív abyste se koukli na ten klínek čerpadla, jestli mi to náhodou nepřeskočilo... btw na tom rajčeti jak je 3. fotka - ten konektor k čemu může být? jeden je v pal. filtru, druhý tam je takhle na volno.starynovy píše:a tocil si dost? nezabudaj ze vsetko je zavzdusnene, to chce aspon 20s dokopy.