ok vyměnim a budu i rád já, kdyžtak stary-novy zkus prosím najít odkaz na ten návod, který jsi už psal.... ať se tu zbytečně neptám na něco co bylo napsáno... aaa ten trojúhelníkovej klíč - vyrobit svépomocí z nějakýho trupkáče asi co ) ...... jeden píšete hyd. hlava, druhý rozdělovací hlava - to je předpokládám to samé
j je to to same.. na ten trojuholnik ide naklepat tisichranova 7čka. http://www.bmwklub.sk/navody-a-manualy/ ... 66647.html na tej istej stranke su kdesi navody pri vymene rozvodov apod. su tam nejake fotky ak ti to pomoze.. ale vsetko uz bolo povedane.
ještě přidám něco na tý rozdělovací hlavě uprostřed je tuším trojúhelníkovej šroub, nebo matka, nebo nevim co to je (viz. http://www.google.cz/imgres?hl=cs&biw=1 ... =108&ty=59 ) kolem toho to chce taky přetěsnit ne?
tak to vypadá, že čerpadlo tam ani pořádně nesedlo, do tý drážky - klínek tam je a šlo až podezřele lehce ven. Nedaří se mi natočit motor na HU, otáčel jsem tim šroubem pod visco spojkou vrtule - ale zase to nechci přeskočit tam bude asi jeden směr otáčení co? nebo to mám otočit na HU přes něco jinýho
dal jsem na tvou radu a bez čerpadla jsem s tim netočil, ale ani s tim čerpadlem jsem s tim moc nepootočil... Btw. čerpadlo přetěsněný, jako nástroj na vyndání starýho těsnění výborně posloužil háček na ryby a bylo teda pekelně zpuchřený, nový těsnění tam šlo bez problémů opatrně nandat přes tu hlavu to jsem rád. Teď než to zkusim chci zkontrolovat ty rozvody, nooo tam u tý vrtule je něco ještě většího než 27, řekl bych 32. Točit po směru hodinovejch ručiček znamená když stojím před autem a koukám na motor, tak po směru hodinovejch ručiček?
ked sa pozeral spredu na motor, na chladic tak po smere.. na hlavnej remenici je sroba, je to vacsie ako 22 zrejme? ale nie viac ako 30, to som si isty. Je to pod vrtuslou, najvacia remenica, vo vnutri je ten velky srob, a tym tocis.. nicim inym to nepohnes.
blinker píše:tak to vypadá, že čerpadlo tam ani pořádně nesedlo, do tý drážky - klínek tam je a šlo až podezřele lehce ven. Nedaří se mi natočit motor na HU, otáčel jsem tim šroubem pod visco spojkou vrtule - ale zase to nechci přeskočit tam bude asi jeden směr otáčení co? nebo to mám otočit na HU přes něco jinýho
pokud chceš točit motorem ,tak toč za šroub řemenice na klice a netoč s tím za vodní pumpu.
už mám motor krvavej, jak mám prsty orvaný ... tak vráceno do auta, chytnout nechce, nafta už nikde neteče... vačka nahoře klín do jednoho směru, vyfotil jsem to. Nejdřív chytil jak dostal první dodávku nafty, hned chcípl, potom nechtěl naskočit, při spuštěnym startéru se jakoby chytal, ale nechytil...
starynovy píše:a tocil si dost? nezabudaj ze vsetko je zavzdusnene, to chce aspon 20s dokopy.
max 10sec jsem mu dal... chtěl jsem nejdřív abyste se koukli na ten klínek čerpadla, jestli mi to náhodou nepřeskočilo... btw na tom rajčeti jak je 3. fotka - ten konektor k čemu může být? jeden je v pal. filtru, druhý tam je takhle na volno.
takže teď ho pořádně odvzdušnit, pohrát si s předvstřikem a s dávkou a mohl bych jezdit což .... v držáku paliváku je to zapojený, tenhle je další ze svazku
tak je to zpátky, startuju, ale nedrží volnoběh, když pustim otáčky pod 1000 tak pojde ještě se ho pokusim líp odvzdušnit a potom to bude asi o dávce ne?