Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.

Pár dotazov k E39

Vše o E12, E28, E34, E39, E60/E61, F07, F10/F11, G30/G31
Zpráva
Autor
carlos0111

#21 Příspěvek od carlos0111 »

na mé E39 uplně stejně jak máš na fotu (normální stav)
antik
Kontaktovat uživatele:

#22 Příspěvek od antik »

s dovolením se také přidám s dotazem ohledně provozu e39 :)

po úspěšném odstranění problémů s ABS/ASC a pár dnech klidu mám díky zimě další ořech:

už několik dní mám v brzdách kamínky. Když jeden úspěšně "vybrzdím" a brzdy při jízdě šíleně nepískaj, nebo aspoň tak, že se lidi neotáčej, tak se mi tam v těhle podmínkách dostane za chvíli novej a píská to znovu.

Stává se vám to taky a pokud ano, jak se tomu bráníte? Zevnitř to zase tolik slyšet není, ale zvenku je to děs, tak jestli se nedají použít třeba nějaké "chrániče" kolem třmenů, aby se tam ten štěrk tak lehce nedostal?

teď už 3 dny jezdím v kuse s pískajícím autem a není to příjemný, navíc mám strach o kotouč, aby se nepoškrábal, i když při zběžným pohledu nic vidět není :(

díky Honza
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

Si si istý že sú tam kamienky? Nemáš náhodou skôr brzdy od TRW, či podobné? :)
d(- -)b
Zama

#24 Příspěvek od Zama »

magyar píše:Si si istý že sú tam kamienky? Nemáš náhodou skôr brzdy od TRW, či podobné? :)

Jakože TRW je nějaký aušus??Já mám na předku TRW asi 4 roky,na zadku asi 6 měsíců a uplně bez problémů.Nijak moc se nesjíždí,nepískají.
thundercat

#25 Příspěvek od thundercat »

mě se taky řidičovo zrcátko nesklopí tolik jako u spolujezdce
myslel jsem, že mám taky nějaký problém
díky za osvětu :wink: :thumbsup:
zverbo

#26 Příspěvek od zverbo »

Vymena za M5 a budu pekne naklopene L a aj P rovnako, pokial som mal povodne originaly nikdy som si nevsimol ako sa sklapaju ale ako vidim popis je to tak normalne ze to vodicove odstava.
zverbo

#27 Příspěvek od zverbo »

Pokial brzdy piskaju muze to byt tym ze ti dochadzaju a už su vybrzdene, dosky predovsetkym, mam stym skusenost, vymenil som za nove a pohoda.
antik
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od antik »

destičky i kotouče jsou OK, teda byly před zimou, když jsem měnil gumy :( a zase tolik toho nenajezdím... začalo to na začátku zimy, když se začalo poprvý sypat štěrkem, pak celý prosinec a leden nic a teď v únoru zase znovu.. tak nevím :(

jinak brzdy jsem od koupě neměnil, takže nevím, co tam je za značku, ale osobně bych se TRW nebál :)
magyar Člen Klubu
Člen Klubu
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od magyar Člen Klubu »

Zama píše:Jakože TRW je nějaký aušus??Já mám na předku TRW asi 4 roky,na zadku asi 6 měsíců a uplně bez problémů.Nijak moc se nesjíždí,nepískají.

Každý má iné skúsenosti, ja s nimi mám len tie zlé. Takže áno, za mňa je TRW aušus. Na Subaru mi to pískalo či som brzdil alebo nebrzdil, dve výmeny, s poriadnym zabrzdením (break-in), nikdy neboli hnané od novoty :)
d(- -)b
Odpovědět