Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
Pár dotazov k E39
-
-
- Kontaktovat uživatele:
s dovolením se také přidám s dotazem ohledně provozu e39
po úspěšném odstranění problémů s ABS/ASC a pár dnech klidu mám díky zimě další ořech:
už několik dní mám v brzdách kamínky. Když jeden úspěšně "vybrzdím" a brzdy při jízdě šíleně nepískaj, nebo aspoň tak, že se lidi neotáčej, tak se mi tam v těhle podmínkách dostane za chvíli novej a píská to znovu.
Stává se vám to taky a pokud ano, jak se tomu bráníte? Zevnitř to zase tolik slyšet není, ale zvenku je to děs, tak jestli se nedají použít třeba nějaké "chrániče" kolem třmenů, aby se tam ten štěrk tak lehce nedostal?
teď už 3 dny jezdím v kuse s pískajícím autem a není to příjemný, navíc mám strach o kotouč, aby se nepoškrábal, i když při zběžným pohledu nic vidět není
díky Honza

po úspěšném odstranění problémů s ABS/ASC a pár dnech klidu mám díky zimě další ořech:
už několik dní mám v brzdách kamínky. Když jeden úspěšně "vybrzdím" a brzdy při jízdě šíleně nepískaj, nebo aspoň tak, že se lidi neotáčej, tak se mi tam v těhle podmínkách dostane za chvíli novej a píská to znovu.
Stává se vám to taky a pokud ano, jak se tomu bráníte? Zevnitř to zase tolik slyšet není, ale zvenku je to děs, tak jestli se nedají použít třeba nějaké "chrániče" kolem třmenů, aby se tam ten štěrk tak lehce nedostal?
teď už 3 dny jezdím v kuse s pískajícím autem a není to příjemný, navíc mám strach o kotouč, aby se nepoškrábal, i když při zběžným pohledu nic vidět není

díky Honza
-
-
- Kontaktovat uživatele:
destičky i kotouče jsou OK, teda byly před zimou, když jsem měnil gumy
a zase tolik toho nenajezdím... začalo to na začátku zimy, když se začalo poprvý sypat štěrkem, pak celý prosinec a leden nic a teď v únoru zase znovu.. tak nevím
jinak brzdy jsem od koupě neměnil, takže nevím, co tam je za značku, ale osobně bych se TRW nebál

jinak brzdy jsem od koupě neměnil, takže nevím, co tam je za značku, ale osobně bych se TRW nebál

-
magyar
- Člen Klubu
- Kontaktovat uživatele:
Zama píše:Jakože TRW je nějaký aušus??Já mám na předku TRW asi 4 roky,na zadku asi 6 měsíců a uplně bez problémů.Nijak moc se nesjíždí,nepískají.
Každý má iné skúsenosti, ja s nimi mám len tie zlé. Takže áno, za mňa je TRW aušus. Na Subaru mi to pískalo či som brzdil alebo nebrzdil, dve výmeny, s poriadnym zabrzdením (break-in), nikdy neboli hnané od novoty

d(- -)b