Ahoj, dneska se mi povedlo koupit MID panel + CD mechaniku na moji e39 520i 98 a měl bych pár dotazů ohledně připojení.
- mám základní reverse, ale ten uplně základní v celku s kulatými piny, dá se někde sehnat redukce nebo to musim uštípat a naletovat? mechanika má placatý
- je nějaký kabel kterým propojím MID s CD mechanikou? Popřípadě kde ho sehnat?
- budu muset ještě někam ten MID propojovat?
Díky, zejtra se tam skočim poptat. Tu druhou přípojku jsem myslel právě na tom spodnim panelu z boku. V autě jsem nic podobnýho co bych tam zapojil nenašel.
changer nemám a kabel kterej bych tam dal z boku jsem tam taky nikde nenašel... No čekal jsem že to bude celý jednoduchý ale koukám že to sranda nebude.
ale neni to zas tak slozity...
to bc to je ruzny.. hlavne to zalezi na tom, jake mas budiky... pokdu ty zakladni s tim malym displejem a autickem tak to bc na midu vetsinou nejede, ty budiky ho neumi.. ale pokud mas ty velke s velkym displejem tak to bude fungovat cele... no a nebo ty male budiky rovnou prehodit za velke k tomu... to uz je trocha vic prace ale nic co by se nedalo udelat...
Ale pořád nevim jak to mám zapojit hlavně ten MID, nemám k němu kabel. To je pro mě problém nevim si rady co s tim něco jsem sice našel na gůglu ale za jedno tomu nerozumim a za druhý je to na mě složitý páč s el. nejsem moc kámoš....
Taky mně to zajímá, mám taky v 1997 jen základní Reverse s kazetou + auto má malej BC a toužim po rádiu na CD. Když bych sehnal to co ty a přechodky tak to rozchodim ?
Lucifer: ještě nefunguju ale našel jsem si na to potřebný kabely, nakonec to tak složitý nebude
Klabos: seženou se přechodky - adapter, pak kabel co vede k MIDu a ten se napojí k původnímu kabelu co jde z radia, resp. naletuje nebo spojí čokoládou a nakonec ještě adapter na antenu. Našel jsem to na polský obdobě aukra za celkem cca 800,- na naše