Vítejte na novém fóru BMW Auto klubu České Republiky! Aktualizovali jsme a nyní jsme dostupní i z mobilu.
bluetooth E61
Zdravím všechny,
nenašel sem radu pro mě, tak zakládám nové téma. Mám E61 530XD a když chci zapnout bluetooth, tak mi to nejde zaškrtnout. V helpu mi to píše, že bluetooth nebylo instalováno a odkaz na www. Můj dotaz je jestli je to hardwarová nebo softwarová chyby (nedostatek). Lze to doinstalovat?
Díky za reakce
nenašel sem radu pro mě, tak zakládám nové téma. Mám E61 530XD a když chci zapnout bluetooth, tak mi to nejde zaškrtnout. V helpu mi to píše, že bluetooth nebylo instalováno a odkaz na www. Můj dotaz je jestli je to hardwarová nebo softwarová chyby (nedostatek). Lze to doinstalovat?
Díky za reakce
Andr228 píše:Zdravím všechny,
Díky za reakce
naskor bude chyba ze tam ziadny bluetooth nemas.
Tak urcite se da zjistit jestli BT vubec mas. Na to Ti staci ETK. Pokud ho ve vybave mas, tak by to chtelo diagnostiku, ktera rekne vic.
AKTUALIZACE VŠECH MAPOVÝCH PODKLADŮ (MKx/CCC/CIC/CIC-HIGH), FSC KÓDY VČETNĚ LIFETIME A ROZUZMNÉ CENY

E65 730d
E61 530xd - stolen
E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex

E65 730d
E61 530xd - stolen

E32 730i V8 - ex
E32 735i - ex
E32 730i - ex
a to? Ja to chtěl zapnout v nastavení, ale nějak se to nechce potvrdit. Potom jsem koukal (podle návodu z youtube) na nějaký přehled kde jsou čísla softu atd., bylo to ve vzoru MS dos, a tam bluetooth bylo taky.
Ještě jedna otázečka, včera jsem jel Bíteš- Kroměříž, 31°C, zaplá klim., rychlost 150km/h, tep. mot. kolísala 75- 89°C a spotřeba podle PC 9 l/100, klidná jízda bez tempomatu. Je normální teplota a spotřeba? Dokonce mi v rádiu začlo nějak pípat a hodiny to nebyly, když jsem zvolnil, tak to přestalo.
Ještě jedna otázečka, včera jsem jel Bíteš- Kroměříž, 31°C, zaplá klim., rychlost 150km/h, tep. mot. kolísala 75- 89°C a spotřeba podle PC 9 l/100, klidná jízda bez tempomatu. Je normální teplota a spotřeba? Dokonce mi v rádiu začlo nějak pípat a hodiny to nebyly, když jsem zvolnil, tak to přestalo.
Bluetooth se nejdřív musí v menu zapnout - zatržítko v okýnku a telefon se potom musí nechat vyhledat a spárovat
Sbohem, Enýsku! Díky, že jsi tu byla... +23.9.2014
Sbohem, Růženko! Díky, že jsi tu byla... +19.3.2024
BMW E60 535d Carbonschwarz metallic, CIC + Combox media + DVB-T2 (by Snejk)
BMW E46 M3 Phoenixgelb metallic
Ta optika musí být průběžná - tedy vstup a výstup. Pokud je jednotka odpojená, tak se dává ta čepička - je to vlastně taková propojka optiky
mari píše:Mě se to taky ještě nepodařilo spárovat, bluetooth mám zatrhlý, ale muj mobil to nenajde, když dám spojit tak reaguje jen telefon co mám v loketce.
To je výbava SA 638, to s ničím jiným, než s tou ručkou v loketce nespáruješ