carrera_rapida píše:to bylo určeno mě abych se podíval jestli mám řídící jednotku v podběhu ... díky za radu, budu přezouvat tak se na to podívám
Zeit 1 a Zeit 2 jsou dva časy programování-zmáčkneš třeba Zeit 1,Set-teda nastavení jako u hodin a navolíš si čas jakej potřebuješ,pak zmáčkneš po navolení času znovu tlačítko Set,tím čas potvrdíš,pokud je to OK nastaveno tak se ti u času kterej si nastavil teda třeba Zeit 1 objeví tuším to vypadá jako hvězdička a na pravé straně se ti rozsvítí červená kontrolka
carrera_rapida píše:zeit vidím na přístrojovce ale ne na MID displayi kde to nastavit umím
no nejsem si jistej ale na přístrojovce se to nastavit páčkou nedá-já nastavuju tak že zmáčknu na Mid ty hodinky-opakovaně...Jestli jsem mimo téma tak nevím co potřebuješ ještě vědět......
no když zmáčknu na MID displayi BC tak mi to ukáže volby spotřeba, dojezd, vzdálenost, příjezd, průměrná rychlost, limit a pak přepínání mezi mph a kmh a set
nic víc nevidím, zajdu pomačkat víckrát symbol s hodinama co je na stejnem tlačítku jako bc akorát na druhé půlce a uvidím co to udělá
bingo, tak jsem zmáčkl hodiny a jsou tam další volby, nastavím si čas zeit1, teď jsem to nastavil za 2 minuty a pak jsem zamkl auto a nastavilo se to protože u bc svítila červená dioda, pak se v nastavený čas zapnul MID a psalo to luf auf, takže teď jen zjistit na co je které tlačítko a jak to rozchodit, moc děkuji za radu tohle bylo přesně ono
carrera_rapida píše:no když zmáčknu na MID displayi BC tak mi to ukáže volby spotřeba, dojezd, vzdálenost, příjezd, průměrná rychlost, limit a pak přepínání mezi mph a kmh a set nic víc nevidím, zajdu pomačkat víckrát symbol s hodinama co je na stejnem tlačítku jako bc akorát na druhé půlce a uvidím co to udělá
jestli si to dobře vybavuju tak jsou dva koflíky na jednom je BC-o něm píšeš,ta spotřeba atd... a na druhém vedle je symbol hodin a po zmáčknutí se zobrazí hodiny na Mid popř.po opětovném zmáčknutí se zobrazují ty časy topení atd...mám ten pocit to tak je....
přesně tak to bylo, už jsem to prozkoumal, ještě by mě zajímalo, co je ten symbol v rohu .... který když mačkám jedno tlačítko tak se objevuje a zase vypáná taková malá tečka a za ní 3 čárky něco jako signál na mobilu, nevím jak to líp posat
má to hodně funkcí-jen to prozkoumej ten symbol co píšeš mám pocit znamená akust.signalizace před celou hodinou-před každou celou to tuším třikrát pípne jinak je tam i code-teda číselnej imobilizér-taky super věc,popř.se dá nastavit rychlost třeba v obci mám nastaveno na 56km a při překročení se ozve gong
Pro carrera_rapida : Pokud jsi z Ostravy nebo okolí, tak v OV vedle FUTURA je firma která dělá WEBASTA a oni se ti přes PC dokážou přes připojení k autu spojit přímo s řídící jednotkou WEBASTA a řeknou ti co a jak, pokud ti teda nejede.